bo ze mnie zła kobieta jest 0 Napisano Styczeń 2, 2009 binda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kojarzy mi się Napisano Styczeń 2, 2009 z takim czymś, czym w ubiegłych wiekach panowie unieruchamiali sobie sumiaste wąsy, żeby im sie w nocy nie zdefasonowały. Ale może mi się źle kojarzyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kojarzy mi się Napisano Styczeń 2, 2009 sprawdziłam w słowniku: dobrze mi się kojarzy. Inne znaczenia to: dawniej opaska na głowę dla kobiet. Albo wstęga do orderów. Z niemieckiego: Binde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bo ze mnie zła kobieta jest 0 Napisano Styczeń 2, 2009 dlaczeo dobrze Ci sie kojarzy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bo ze mnie zła kobieta jest 0 Napisano Styczeń 2, 2009 bo mnie baaardzo źle:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kojarzy mi się Napisano Styczeń 2, 2009 bo dobrze, choć chaotycznie określiłam znaczenie tego słowa. A poza tym męskie wąsy dobrze mi się kojarzą;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach