Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilinka15

Ciałko... Pomocy!!!

Polecane posty

Gość pilinka15

Przyznam się bez bicia że jestem gruba...;( Nie jest mi z tym dobrze... Bardzo bym chciała schudnąć ale nie wiem jak... mam bardzo słabą silną wolę...:( Przy wzroście 160 ważę ok. 70 kg (ostatnio ważyłam się w wakacje) I nie piszcie mi żebym poszła na siłownię czy basen bo mieszkam w małej wsi z dale od takich udogodnień... Czy byłby ktoś tak miły i pomógł mi w tym? Motywował i wogóle wspierał...??? acha byłabym wdzięczna jeżeli ktoś by pomógł ułożyć mi plan dnia... ( niestety od 7.15 do 16.30 mam zajęcie... od pn do pt...)

Gość r38fefe3
"mam bardzo słabą silną wolę"to jaka wkoncu slab czy silna;)

Gość Roksana 0987
ja mam podobne przy wzroscie 167 waże 72kg i też mi z tym żle. mieszkam na wsi nie ma tu ani basenu ani siłowni itp jedyne co moge to jezdzić na rowerze. próbowałam sie odchudzac ale po 1 dniu jest mi ciągle niedobrze boli mnie zołądek kreci mi sie w głowie, po prostu nie moge normalnie funkcjonować. chyba na wiosne biore się za siebie bo az mi żal dupe ściska ze nie moge wyjść w stroju na plaze

Gość pilinka15
Roksana 0987 To dokładnie jak ja... Ale ja chcę już zacząć ale nie wiem jak...:( A Ci u góry w niczym nie pomogli tylko bardziej zdołowali... Bo niedługo są wakacje i po wakacjech nowe środowisko i chcę zrobić dobre wrażenie... patyczek_ O to właśnie chodzi że ja prawię nic nie jem... W dzieciństwie byłam bardzo chora i byłam zmuszona brać hormony... Moja mama twierdzi że to skutek uboczny...