Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klamka od zakrystii

Czy dziewczyna z małymi oczami może być atrakcyjna??

Polecane posty

Gość ale jak
małymi?

Gość szalona09
pewnie ze moze

Gość praca nie zając
tak aby miała tylko duże cycki :D haha znaczy się Piersi. A tak na poważnie ładne mogą być i te mniejsze chyba nie masz takich jak słoń czyli takie jak jarzębinki ,abyś tylko nie miała wytrzeszczu .

takimi no... może nie tak tragicznie małymi, ale wąskimi jeśli chodzi o szerokość. Kształtem przypominają migdały czy cos w tym stylu. No i są zielone, takie blado-zielone.

Gość ale jak
no to jak zielone i w ksztalcie migdalow to sa raczej chyba nawet bardzo ladne!

Gość to jest tylko taka gra
Laski, same szukacie dodatkowych wad u siebie, a dla facetów najbardziej liczy się, żebyście chętnie im dawały, bo twarz to można gazetą zakryć.

Gość praca nie zając
nie prawda , ps jak masz okrągłą twarz to taka "pyza" z Ciebie to nic złego.

Gość szalona09
jestes hamidlo i tyle

Gość kotka222
A DLACZEGO NIE?? ODPOWIEDNI MAKIJAŻ I BĘDZIE WYGLĄDAĆ SUPER, POLECAM BIAŁE ALBO JASNOKREMOWE CIENIE I DOBRY TUSZ DO RZEŚ.

Gość dużerzęsy
Ja też mam małe oczy, w mojej rodzinie to dziedziczne. Mam za to długie rzęsy. Nie dlatego,że od urodzenia tylko sama sobie je wypięlęgnowałam. Przez dwa tygodnie na noc smaruje je olejem rycynowym. Najlepiej wykorzystaj starą maskarę. Do pracy zawsze maluję rzęsy czarnym tuszem. Oczy mam piwne.Efekt murowany. Jestem w szoku jak wszyscy zwracają uwagę teraz na moje oczy. I do tego olej rycynowy świetnie działa na zmarszczki mimiczne pod ooczami. Naprawdę polecam.

Gość praca nie zając
Tak naprawdę liczy się całokształt , każdy sie czymś różni , nie ma ludzi idealnych , jedna ma małe oczy druga małe piersi trzecia krzywe nogi a czwarta piegi a mimo to wszystkie mają lub będą miały faceta :)

Gość dysmorfofobia
ja mam male oczy i niezbyt duze usta,mam z tego powodu kompleksy bo ubzduralo mi sie ze tylko kobiety z duzymi oczami i ustami sa atrakcyjne bo maja wyrazista twarz,moja teoria upadla gdy poznalam faceta z jeszczce mniejszymi i wezszymi oczami i ustami niz ja,a jest naprawde bardzo pociagajacy sexualnie i przystojny,nie wiem od czego to zalezy ze jeden ma to cos w sobie a inny nie,w jego przypadku nawet zmarszczcki wokol oczu sa sexy i mi sie podobaja...on mowi ze dziewczyna z malymi oczami moze byc atrakcyjna,wiecie mnie np nie pociagaja murzyni i faceci z duzymi ustami bleee,tak samo nie podobaja mi sie z reguly faceci z duzymi okraglymi oczami...analizuje czesto twarze ludzi,w moim przypadku kompleksy sa juz choroba mam dysmorfofobie to jest duzy strach przed brzydota,w moim przypadku nawet wiekszy niz przed smiercia...

Gość dysmorfofobia
tak.

Gość ilailala
Jesli zrobi sobie dobry makijaz, to pewnie moze.