Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta znająca swoje miejsce

kobiety są dla mężczyzn

Polecane posty

tak naprawdę kobiety są po to by spełniać potrzeby mężczyzn.To oni rządą światem i mają władzę.Nie da się ukryć kobieta jest po to by służyc swojemu panu-a w sumie kazdy facet ma prawo do dowolnej kobiety. Kobieta jest tylko po to by robić dobrze facetowi, oddawac mu sie zawsze i dbac o jego samopoczucie

Gość szalona09
ty chyba oszalalas ale masz mnmniemanie o sobie

Gość Jarek skoncz juz te swoje
dyrdymały. 😴

Gość moze u ciebie w chacie

nie oszukujmy sie taka jest prawda i rola kobiety, ma robić dobrze facetowi , sprzątać prać i rodzić dzieci.Powinna być w miarę mądra by zabawiać swojego pana rozmową i ładna :) tyle

Gość szalona09
no to jesli masz takw domu to ja ci wspolczuje u nas maz tez czasem gotuje.zajmuje sie dziecmio i to czasem on mnie zabawia prawa sa takie same

Gość coraz nudniejsze
te prowokacje. 😴

Ale, że co, piorun cię walnął w głowę czy jak??? A może wypadłaś w dzieciństwie z wózka na główkę??? Bo inaczej nie pojmuje takiego rozumowania...

szalona>>> ale zazwyczaj to ty jestes posłuszną i uległą czyż nie? jak facet chce to robic to ok ale ZADNA nie ma prawa tego od mężczyzny oczekiwać i żądać.

Gość dokladnie to samo mozna
powiedziec o facetach

Gość szalona09
wlasnie ze nie moj maz przychodzi po pracy i zajmuje sie dziecmi i robi kolacje bo ja pracuje a pracuje bo ja tak zadecydowalam.jestem w domu tez ale zajeta.on musi to robic ja kbylam w ciazy to mu pow ze w sumei wyboru nie ma

Moje całe zdanie: Jakaś nawiedzona chyba jesteś, albo jesteś facetem, który próbuje się dowartościować:o

w takim razie współczuję męzowi.Mój jak wraca z pracy zawsze ma gorący obiad na stole , kupioną gazetę do poczytania,posprzątane w mieszkaniu i przygotowany jakiś deser.W łózku zawsze robie to co ON chce i jest nam wspaniale ze sobą, zawsze jestem gotowa na seks, zadbana pachnąca. I tak powinno być zawsze!!

Gość szalona09
no to sobie dobrze maz cie wychowal a czemu mojemu wspolczujesz to tak samo jego dzieci jak i moje oboje pracujemy a kobieta to nie robot

i mój mąż jest zadowolony (jestesmy juz 4 lata po ślubie, 7 lat razem)

Gość szalona09
no widzisz a my 7 löat po slubie i 10,5 roku razem i jet nam tez wsopaniale kobieto nie daj sie wykorzystac pewnie ze mu z toba dobzre bo gdzie on znajdzie druga taka glupia co na pstrykniecie bedzie

Gość wlasnie jestem u siostry
i szwagra ona calymi dniami lezy a on sprzata zmywa,gotuje i cieszy sie ze jest zadowolona i sie go nie czepia

chodzi mi o to ze kobieta nie moze być ciężarem dla męza i zwalac na niego swoje obowiązki !!!

A ja popieram postępowanie szalonej09:) Facet musi wiedzieć, że kobieta nie da soba pomiatać, a nie:D! Zawsze chwalę dziewczyne swojego brata, jak mu za coś przyłoży:) Sama nie chcę wyjść za mąż. Jak kiedyś znajdę sobie jakiegoś faceta i on będzie próbował mna pomiatać, to natychmiast go zostawię. Nie potrzeba mi zadufanych w sobie palantów:o

Gość szalona09
kobieto jak kobita nie moze byc ciezarem dla meza a maz to co bostwo,dziecko czy co?jesli sie ma uposledzonego meza (sorka za wyrazeie) to mozna o niego dbac ale jesli ma zdrowe lapy i nogi to tak samo powinien sie angazowac jak i zona

Gość szalona09
julirtas ja kiedys myslalm jak autorka postu staralam sie zeby wszystko mial i co bylo wieczne narzekanie teraz nei ma on tak samo jak i ja ma dzeci i dom

Myślę, że nie ma obowiązków damskich i męskich, takie rozumowanie to w średniowieczu było, a nie w XXI wieku! Jak kiedyś brat kazał mi umyć gary, bo powiedział, że to jest należyty obowiązek każdej dziewczyny, to nie odzywałam sie do niego przez miesiąc:o

Gość szalona09
masz racje jes XXI wiek i kobiety maja takie sam prawa

Gość praca nie zając
Topik to prowokacja ,ale co by nie mówić najważniejsza jest równowaga. Facet musi się czuć facetem musi mieć władzę , bo inaczej "marnieje". Pewne rzeczy lepiej robi kobieta , pewne facet , grunt to wypracować kompromis, tak aby nik nie czuł się wykorzystywany, ani poszkodowany. Przykład: Jak facet pracuje więcej i więcej zarabia to kobieta gotuje obiady itd... a on np w weekendy sprząta mieszkanie i tyle.

a zaden pan sie nie wypowie? co Wy sądzicie o kobietach które znają swoje miejsce, które dbają o was a nie zamęczają jeszcze swoimi obowiążkami? Jedyne czym zamęczam ja mojego męza to seks:D ale to nie forum erot. więc ....

Gość szalona09
oczywiscie ze kazdemu facetowi to sie by pdobalo ja tez bvym chciala zeby maz kolo mnie latal a ja zeb ym z dupa do gory lezala

kobieto znająca zwoje miejsce, po prostu taka już Twoja uroda, facetowi to pasuje i jest OK czemu robisz z tego ogromne halo? Różni ludzie, różne potrzeby, różne zboczenia..