Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szanel nr 1

Penis, Penis, Penis

Polecane posty

Gość Szanel nr 1

Przejdę do sedna sprawy. Mój chłopak ma penisa w stanie normalnym (bez wzwodu) około hmm na oko z 8 cm, nie więcej. Mówi, że jak jest podniecony to jest to 16 cm. Czy to możliwe, ze to aż tak rośnie? Proszę mnie nie wyzywać od kretynek. Jestem poważnie zaniepokojona. Po prostu ten penis wygląda na bardzo małego.

Gość hyyuhhu
moze moze, nawet wiecej, co watpie zebys chciala poczuc

kochanie to normalne...!! czasem z takiego maluszka potrafi urosnac na prawde fajniutki sprzecik ..cos o tym wiem ...

Gość boo boo
sama sprawdz, najpierw weź do buzi, gdy juz bedzie w stanie podniecenia...linijką zmierz....i nie zadawaj takich pytan...bo beda tylko glupie odpowiedzi

Gość ściemnia .............
ja mam w zwisie 11,5 a we wzwodzie16,5 więc on moze ma 14:o

Gość Szanel nr 1
dziękuję za rzeczowe odpowiedzi i brak wyzwisk :) po prostu jak zobaczyłam penisa wydał mi się bardzo malutki, 8 cm, a może nawet mniej, ciężko ocenić on mówi, że jak jest podniecony to wygląda bardzo solidnie :) to mówicie, że to normalne? że one tak rosną?

Gość ania a a a a
No sorry, ale głupie pytania zadajesz ;) to jest zupełnie normalna, naturalna sprawa, penis mojego mężczyzny jest czasem maciupeńki, np. jak mu zimno, ale w czasie ogromnego podniecenia też ma ok. 16cm i jest po prostu ogromny jak dla mnie... Także nie szukaj problemów tylko ciesz się nim całe życie ;)

Gość lalita121
malutka rzomiar 16 to niestety europejski standart:( nie maja czym sie pochwalic

Gość Szanel nr 1
Po prostu widziałam już paru chłopaków nago (podczas pieszczot) z nikim nie spałam. I jakoś te penisy wydawały mi się wiele większe na początku. Tu u obecnego partnera nie widziałam stanu podniecenia, może jedynie częściowe podniecenie i pierwszy raz penis wydal mi się taki maleńki. Nie chce się czepiać, ale nieco mnie to martwi. Że tak już zostanie. Trochę mnie uspokoiliście. :) dzięki

Gość Szanel nr 1
no wiesz miłość miłością :) ale martwię się też o swoje życie seksualne, nie mam jeszcze żadnego doświadczenia i nie chciałabym nigdy nie wiedzieć co to znaczy prawdziwy seks

Gość Szanel nr 1
a jak wezmę do buzi to tez urośnie?

Gość Szanel nr 1
ale jak wezmę mu do buzi to jeszcze urosnie?

Gość ElzaElza
mnie natomiast zaniepokoiło że penis mojego chlopaka ma calkiem krotki napletek ktory mu w zwisie tylko czesciowo zakrywa glowke. Czy to normalne? napiszcie dziewczyny czy ktoras z was widziala takiego i dlaczego tak jest?

Gość Nur
Ej mam 17 lat i 18 cm penisa. Urośnie mi jeszcze?

Gość ElzaElza
Jak będziesz konia walił, to Ci zmaleje do mikropeniska jak pokazuje Rittaa

Gość anetaaaaaaaaa.
no jasne, ze on urośnie, jak ja poznałam faceta i wsadziłam mu rękę w spodnie to on był taki malutki....korniszonek taki, ale podniecony urósł chyba na 17 cm co najmniej tak na oko, bo linijka nie mierzyłam, byłam w szoku :)pozytywnym

Gość ale sie dajecie podpuszczać
:D