Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

UDAŁO SIĘ!! po roku starań wrzesień 2009! A pomogło nam..

Polecane posty

Witam Was!:) Muszę się tym z kimś podzielić:) Rok z narzeczonym staralismy sie o dziecko, bez efektów. W końcu ja zaczełam brać folik, partner Androvit. nie mineły 2 tygodnie od brania witamin i poczęło się maleństwo:)) Dzisiaj dowiedzialam się, ze jestem w ciązy.:) Spóźniał mi się okres juz 4 dni i zaczelam coś podejrzewać, ale z drugiej strony mysli typu \"Ja w ciąży? Niemożliwe. Rok się staraliśmy a teraz nagle ciąża??\". Zrobiłam pierwszy test, wyszły dwie kreski, kreska testowa jaśniejsza. Ważne, ze w ogóle była:)) Kupiłam dwa kolejne testy (do 3 razy sztuka:))). Na kolejnych dwóch wyszło \'jak byk\' dwie kreski:) jestem szczęsliwa, tzn. jesteśmy szczęśliwi, ale z drugiej strony maluszek mógł się pojawić choć miesiąc wcześniej. Mamy brać 2009, ale jak widać trzeba będzie przyspieszyc. Obrączki zamówione z wygrawerowaną datą ślubu.. trzeba date odwołać bo data może się zmienić. Ale i tak jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie!!!:)) Troche to do mnie nie dociera :p

17-latek siedzący w piątkowy wieczór na forum dla kobiet? Hmmm, to ciekawe... No to nie dziwię się, że nasienie dobre, bo... nie używane hehehe.

Wybacz, nie zwróciłam uwagi:) To widzę, ze masz już rocznego synka:)) Jak przeszłaś ciążę, poród i pierwsze miesiące? ja się tego boję..:(

Dowiedziałam się w 8 tygodniu. Brak miesiączki mnie nie niepokoił bo u mnie to zawsze było kiepsko regularnością:) ale było mi bardzo niedobrze, miałam wstręt do smażonego, pobolewał mnie brzuch itp. No więc postanowiłam zrobić test - i wyszedł. Dość nieoczekiwanie - ja w przeciwieństwie do Ciebie się nie starałam, ale co nie znaczy, że się nie ucieszyłam.

Środek ciąży był w porządku, ale końcówka mnie już bardzo męczyła. Ale ja miałam ogromny brzuch (dziecko 4 kg), więc ciężko mi było spać na plecach, z kręgosłupem też nie najlepiej no i puchnie się bardzo:D Ale teraz bardzo miło wspominam okres ciąży. Szczególnie niezapomniane są pierwsze ruchy i późniejsze kopniaczki. No i moment, w którym dowiedziałam się o płci - zawsze chciałam chłopca:)

Gość xfffffff
podbijam bo fajne----- wstyd mi za ciebie bo jestem w twoim wieku

Gość ejsido
kladz sie spac, a nie podnos :P a tak swoja droga - szczere gratulacje. jeszcze rok temu pewnie smialabym sie do rozpuku z kolejnej laski glupiejacej na mysl o 'fasolce'. a dzisiaj sama chcialabym taka miec.. jak to wszystko sie szybko zmienia, hehe

Gość ejsido
dziekuje :) chyba poprzebijam gumki i zalicze klasyczna wpade kontrolowana (przeze mnie). bo jesli nie, to jeszcze sobie poczekam na brzuch :D

ja staralam sie ponad rok. potrafilam sobie wyliczyc dokladny czas owulki i nic. zaczelam brac folik moj narzeczony bral androvit. i po 3 tygodniach stalo sie:D nie wiem czy to te witaminki tak pomogly, ale JESTEM MAMą MALUTKIEGO GROSZKA!!!!!:d

Gość asiczek27
Gratulacje! ja rowniez staralam sie dlugo o dziecko. po pol roku dowiedzialam sie ze jestem w ciazy byl to maj 2006 roku. Termin na luty 2007. niestety poronilam w 10 tyg ciazy. to bylo straszne. potem dlugo dlugo nic. az wkoncu doczekalismy sie kolejnej fasolki. byl poczatek marca 2007. termin na 28 listopada 2007. i moja ksiezniczka urodzila sie w terminie :) miesiac temu obchodzilismy urodzinki :)

Gość do ejsido
ja aranzowalam wpadki kontrolowane, bo moj narzeczony chcial dziecko, a ja tez, lecz troche sie balam. zadna metoda niestety nie przyniosla rezultatu, przebijane gumki itd. teraz drugi cykl staran bez efektow:O

Gratulujemy z całego serca, życzymy \"miłej\" ciąży i szybkiego porodu ... później to juz sama radość.

serdecznie gratulacje :) ale mysle, ze z tymi witaminami to zbieg okolicznosci. mozliwe ze przestalas myslec obsesyjnie o ciazy no i stalo sie :) najwazniejsze ze masz juz malenkiego lokatora :)

niestety jestem osobą palącą i będę musiała jak najszybciej rzucic palenie. natomiast dzisiaj rano jak sobie zapaliłam dziwnie mnie zemdliło po tym papierosi, zrobiło się strasznie gorąco..

Gość wrozeczka
podnosze