Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takion28_śląskie

Dziewczyny nawet nie wiecie jak stringami prowokujecie facetów....

Polecane posty

Gość takion28_śląskie

Przecież z tyłu widać po prostu wasze gołe pupy, nie żartuję. A później są dyskusje że trzeba się ubierać stosownie do sytuacji. No sorry ale pokazywanie na ulicy, w pracy, na imprezie, wszędzie gołych pup stosowne czy jest, dla konserwatystów nie. Natomiast na pewno nie ma w tym jakiejś tajemnicy, wyczucia, romantyczności w tym wszystkim. Bo czy można nazwać pięknym w sensie stroju sytuację kiedy u 90% młodych polek z tyłu widać gołą pupę, bo ta goła pupa prześwituje przez spodnie, uwierzcie że prześwituje często. A czasami to wręcz razi - dla mnie to jest nic innego jak bezduszne epatowanie seksualnością. I choć jest to seksowne dla nas facetów zapewne, nie ma w tym jak dla mnie wyczucia. Uwierzcie przez taki strój dla wielu stajecie się wyłącznie chodzącymi obiektami seksualnymi. A my chcemy Was tajemnicze - nie tylko w środku, w sercu, w zachowaniu ale i ............w ubiorze. Bo inaczej nasza kultura stanie się kulturą seksu.

Gość zwss
wojteczku idzjuz spac

Gość mała złośnicaaa
ale ty jesteś zboczony :P ja tam nie widze tych gołych pup, musisz miec niełą wyobraxnie jak pod dzinsami WIDZISZ GOłA pupe :D:D:D

Gość ffffff16
Przecież stringi są już niemodne i zresztą większość kobiet nie lubi ich nosić.

Gość Bankzachodni
A nie przyszło Ci do głowy że my lubimy chodzić s stringach??? A w ogóle gdzie Ty się tam na pupy dziewczęce patrzysz?

Gość karrollaaa
nieomdne...............a gdzi eto wyczytałes? :D:D na pudelku??

Gość ffffff16
Nie na pudełku. Większość kobiet ich nie lubi, chyba, że młode laski.

Gość karrollaaa
wiekszosc kobiet je LUBI :) musze cie zmartwic okrutnie bo sa wyodniejsze po prostu

Gość Bankzachodni
Nie lubi bo się nie przyzwyczaiły. Sa wygodniejsze po prostu i nie odznaczają się na spodniach. Ale nie ma to jak barchany zimą.

Gość taaa no na peewno
poczekaj az podrosniesz:) nie sa wygodniejsze:)

nie no masz racje...oczywiscie stringi sa fee... ,ale jak u dziewczyny odciskaja sie gacie na tylku ,to to dopiero jest wyczucie smaku.stringi to nie twoja bajka, wiec co sie wypowiadasz??? chyba staje ci cos na widok takiej pupy i nie możesz sobie z tym poradzic...ale to twoj problem kotku.stringi sa i beda, zaakceptuj to.brak slow.

Gość taaa no na peewno
nie trzeba barchanow:) ja nosze delikatne bokserki nieodznaczajace sie pod spodniami. biodrowki, wiec nie mam sznurkow na pol plecow:/

Gość ttrtrtrtt
nie znam ani jednej laski ktora nosi stringi, chyba że jakies młodziutkie.

Gość Bankzachodni
Juz nie podrosne jak to było do mnie:D

Gość nie o dtriny chodzi
Tylko o wywalanie tyłka w strinach ze spodni a to jest bardzo niemodne i nieeleganckie.

Gość karrollaaa
no tak, nie ma to jak zwykle gacie odciskajace sie n apoślDKACH :o to dopiero jest ochydna, jestem kobieta ale nienawidze takiego widoku 0- tyłek podzielony tymi gaciami, fujjjjjjjj

Gość Bankzachodni
Żartowałam z barchanami też noszę spodenki:)

Gość karrollaaa
Ni ewydaje sue wam ze to PRAWICZEK przyszedł?:D:D:D:D i głosi na tu z ambony kafeteryjnej swoje prawdy? :P hahahhahahahah

a co maja lata do stringow? od 10 lat je nosze i ubolewam gdy musze wciagnac zwykle gacie heeheh

Gość ttrtrtrtt
Mi nie przeszkadza widok tyłków, zresztą nie patrzę na pupy damskie. :) Nosiłam stringi blisko rok, gdy byłam sporo młodsza, ale przestałam. Dla mnie to niewygodne mieć sznurek między pośladkami.

Gość llaaafg ft b
dla mnie niewygodne jak czuje gacie na pośladach

Gość bo stare prkfffyy gazow nie
trzymaja i mysla ze jak pierdna w stringach to koniec kleks murowany

Gość ttrtrtrtt
Ja też bardzo lubię szorty, najlepiej koronkowe biodrówki.

albo prawiczek ,albo koles ktorego wlasnie bardzo kreci widok takich pup i nie moze sobie z tym poradzic.skoro tak swietnie umiesz rozpoznac czy dziewczyna nosi akurat stringi, to niezle sie musisz wpatrywac w jej tylek.nie poznalam jeszcze faceta, ktory mialby cos do stringow.to raczej zwykle gacie ich nie kreca i obrzydzaja na pewno bardziej niz stringi, bo odznaczaja sie zazwyczaj na pupie.

lubie strigi ale zdecydowanie wygodniej czuje sie w szorcikach z adasia lub nike:P

Gość Lilianaaa
a moj facet mowi mi ze seksowniej wygladam w koronkowych majteczkach a\'la spodenki ktore nie odciskaja sie na spodniach i pieknie podkreslaja pupcie. Wydaje mi sie ze jednak w wiekszosci zastosowanie ma stare powiedzenie ze \"odziane\" ciało bardziej kusi niż nagie:). A stringi tak nawiasem mowiac sa niezdrowe. Polecam koronkowe majtusie,bardzo seksi,wygodne i kuszące:P

Gość a ja jako facet
powiem wam, że moim zdaniem też bardziej seksowne są takie szorty biodrowki, oczywiscie nie bawelniane w sloniki.. nie podoba mi się widok kobiecej nagiej pupy w stringach, w ogóle.