marawstala 2207 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Tak są wykastrowane. To dobrze : ) gdyby nie były to byś szybko poczuł ich obecność... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 85 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: To dobrze : ) gdyby nie były to byś szybko poczuł ich obecność... Niby wykastrowane ale jak to głaskałem po grzbiecie aż się wyginał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2207 Napisano 10 godzin temu Koty szybko przyzwyczajają się do kuwety trzeba tylko zadbać o to by było w niej czysto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2207 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Niby wykastrowane ale jak to głaskałem po grzbiecie aż się wyginał. Widocznie lubi mizianki : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 85 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, marawstala napisał: Widocznie lubi mizianki : ) To są mizianki ogon do góry ? wyginał jak nastroszony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2207 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: To są mizianki ogon do góry ? wyginał jak nastroszony Myślę, że tak... koty nie mają problemu z asertywnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 276 Napisano 10 godzin temu 24 minuty temu, marawstala napisał: Koty szybko przyzwyczajają się do kuwety trzeba tylko zadbać o to by było w niej czysto. To prawda... pewnie dlatego, że w naturze też kupska zakopują w ziemi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2207 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, RC + napisał: To prawda... pewnie dlatego, że w naturze też kupska zakopują w ziemi. W ten sposób chyba zacierają po sobie ślady podobnie z myciem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2207 Napisano 6 godzin temu Nawet spoko film leci teraz na polsat2 https://www.filmweb.pl/film/Inferno-2016-689459/cast/actors Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach