Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoradźcieMiJakOTymPowiedzieć

MAM 17 LAT - DWIE KRESKI NA TEŚCIE

Polecane posty

pomyśl o plusach- w tym wieku to głównie rodzice będą się nim zajmować. trochę ci go odchowają i będziesz za kilka lat wszystkim naokoło mówić jak to wspaniale sobie ze wszystkim poradziłaś :D kurde... straciłam swoją szanse :(

Gość asiczek27
DoradźcieMiJakOTymPowiedzieć zycze powodzenia i nie poddwaj sie nawt jesli reakcja rodzicow nie bedzie zadowalajaca. nim urodzisz juz im przejdzie. Sama jestem mama i wiem ze bylobymi ciezko jakby moje malenstwo w wieku 17 lat bylo w ciazy, ale to przeciez moje malenstwo i kocham je pomimo wszystko, tym bardziej ze to malenstwo urodzi nastepne malenstwo! gorace pozdrowienia dla Was!!!!!!

Gość babay
no teraz to juz wystarczy sie cieszyc. wiem ze ta sytacja jest dla ciebie trudna jednak nie ma juz co sie zamartwiac .t teraz to tylko sie dobrze odzywiac i cieszyc sie malenstwiem. no i uszy do gory przeciez nie jestes pierwsza osoba ktora w tym wieku dziecko urodzi. powodzenia.

Zobaczysz , ze jak tylko powiesz mamie i tacie to bedzie duuuuzo lepiej :):):) ja Cie nie potepiam! Jestes z chlopakiem na tyle dlugo, ze seks to nic zlego. Pamietaj, ze chociaz to wpadka to powstala z milosci i namietnosci, a nie jednorazowej przygody :) a jakie mialas objawy? jak sie zabezpieczaliscie?

Gość perla w koronie
zazdroszcze bardzo tez pragne zostac mamusia:)

Gość jak będziesz mówić
to się rozpłacz że się boisz ja 2 lata po ślubie jak mowiłam mamie i wiedziałam że przecież to nic złego tylko się trzeba cieszyc to jednak bałam się mamie powiedzieć i zaczełam płakać że się boje porodu i nacinania i co ja mam robić i przeszło :P

Gość kawarozpuszczalna
Kiedy urodziłam moją córcię miałam 18 lat. Mogę powiedzieć że to nie była wpadka bo staraliśmy się o nią. Może nie byłam wtedy dojrzała ale tak bardzo pragnęłam dziecka że aż bolało z tej tęsknoty. Lada dzień moje słoneczko skończy 11 lat a ja nie żałowałam ani przez chwilę. Nie zawsze było łatwo, ale dzięki przeciwnościom losu potrafimy docenić szczęście które nas spotyka. Życzę Ci powodzenia i spokojnych 9 miesięcy:)

gratuluje :* zycie jest niesprawiedliwe, tak bardzo chcialabym ajsc w ciaze i nic, a na około same wpadki.. Nie martw sie poradzisz sobie :) a Ci co Cie obrazaja to pustaki, inaczej by mowili gdyby znalezli sie na Twoim miejscu 3maj sie :)

DoradźcieMiJakOTymPowiedzieć - musisz powiedzieć mamie:) nie bój się. Skończysz szkoły i będzie ok:) a byłaś już u lakarza?? ja swojej mamie pokazałam karte ciąży... nic nie mówiałam bo nie wiedziałam jak!

Gość nie martw sie
ja mam mnustwo kolezanek ktore wTwoim wieku byly w ciazy,jasne mialy nie latwo z poczatku w domu ale z czasem jak rodzicom ierwze nerwy mina beda dbac o ciebie i dzidzie :)mysle ze jak bedziesz chciala nie ma rzeczy nie mozliwych-szkole skonczysz:)) musisz byc dzielna , zycze powodzenia i zdrowka dla was pamietaj ze Twoje malentwo jest teraz najwazniejsze:) widzisz ja wtym roku bede miala 22lata-staram sie o dziecko od roku bezskutecznie naprawde ogromny bol... sciskam cie cieplo i powodzenia!:**

Gość Alberciaati
ja mam 20 lat i jestem w ciąży i jestem zrozpaczona:O ale co sie stalo to sie nie odstanie jakos wychowamy :O ale czuje ze stracilam mlodosc

ja mam 18 lat jestem w klasie maturalnej, i jestem w 11 t.c. Rodzice sie cieszą naprawdę :) Bardzo balam się im to powiedziec ale jest dobrze.Swoją drogą zdązyłam na ostatnią chwilę z tą wiadomoscią, poniewaz zaraz trafiłam do szpitala gdybym nie powiedziala rodzicom mogło by byc gorzej.

ciąża to nie żadne zmartwienie:) trzeba się cieszyć:) Ludzie niektórzy mają problemy!! nie mogą zajść w ciąże a z drugiej strony to fajnie jest mieć młodą mame:P

mam tyle lat co ty moja droga rocznik 91 robilam dzis test i zadnej kreski nie bylo ja chce dziecko :(