Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on_1983

rozstanie

Polecane posty

Gość on_1983

nie potrafię z nią byc, bo ma dziecko:( , wiem dziecko niczemu nie jest winne, ale na pewno chciałaby zebym je pokochał

Gość 1983-niunia
daj sobie czas.Jesli kochasz ja to pokochasz i jej dziecko:)

Gość on_1983
boli mnie, bo akurat Ona bardzo się mi podoba i coś do siebie czujemy, ale nie chce jej krzywdzic :(

Gość on_1983
ale dziecko jest nie moje i zawsze będzie dla niej najważniejsze (czasami się zastanawiam, ze jestem jeszcze młody i po co się pakuje w taki związek)

Gość GGEU
W jakim wieku jest dziecko?

Gość on_1983
ma 5 miesięcy

Gość on_1983
moim zdaniem, to za szybko zaczęliśmy się spotykac, Ona też raczej chyba powinna ochłonąć, a nie pakowac się w nowy związek

Gość jak masz z tym problem
to odejdz jeśli dodatkowo jesteś jeszcze mlody to tym bardziej

Gość dziecko to ogromna
odpowiedzialność, jeśli czujesz, ze nie dasz rady nie pakuj sie w to tak bedzie lepiej i dla niej i dla ciebie i dla dziecka

Gość on_1983
radzicie odejśc? boli mnie serduszko...ale wiem zę nie chce jeszcze nie swojego dziecka:(

Gość sposob na kobiete
zajebiscie kolejny facet skrzywdzi napewno fajna dziewczyne.co z tego ze ma dziecko?nie zostawiaj jej,bedziesz zalowac.moze tobie urodzic jeszcze dwoje:)

Gość on_1983
rozmawiałem z nią o tym i mówiła, ze moje podejscie do jej dziecka jest ok. Ale kiedy sobie wypiła, to jest mi nie zręcznie kiedy się wypytuje czy kocham jej dzidziusia

Gość sposob na kobiete
baran jestes tyle ci powiem,taka dziewczyna to juz napewno nie ma fiu bzdziu w glowie,tylko dojrzala jest i odpowiedzialna.tylko tacy jak ty wlasnie zalatwiaja tak sprawy.ucieknij odejdz jak tatus 5 miesiecznego dziecka,popelniasz blad i zycze ci zeby ciebie ktos tak zostawil 😭 {beksa}

Gość juhj
po jakim czasie tobie powiedziala ze ma male dziecko?I jaka byla 1 twoja reakcja na ta wiadomosc?Ile sie spotykacie?

Gość 1983-niunia
jesli ja kochasz to zostaniesz a za kilka lat pomyslisz jaki byles glupi,ze chciales ja zostawic dla tego wspanialego brzdaca.Tymbardziej,ze dziecko jest male i bedziesz z nim praktycznie od samego poczatku.Ale jesli dla ciebie to taki problem to odejdz,bo widocznie to tylko zauroczenie

Gość on_1983
sposob na kobiete ja ci zycze jak najlepiej!!! nie znasz do konca całej sytuacji i ja sam nie jestem na łatwej pozycji

Gość on_1983
po pierwsze ja bym od swojego dziecka nie uciekał!!!!!!!! TO i tak dla mnie dużo, że potrafie się jej mała zaopiekowac, a spotykamy się dopiero z 4 miesiącxe

Gość co wy zaraz na chlopaka
wskakujecie a skąd wiecie co to za dziewczyna jest ?? z kim to dziecko i czemu tatuś zwial może szuka naiwnego żeby utrzymywal ją i dziecko bo nie ma kto chlopak może mlody niedoświadczony to sie zlapie na takie pieprzenie i potem bedzie mial cieplutko normalna kobieta , która ma dziecko nie wypytuje faceta czy kocha jej dzidziusia , do takich ukladów trzeba dojrzalego faceta , który sam wejdzie w tą role bo tego chce i kobieta dobrze o tym wie

Gość on_1983
a matka to ze ma dziecko to nie oznacza, że nie ma juz siu bziu w głowie!!! właśnie kiedy wypije to trochę mnie jej gadki przerażają

Gość on_1983
dzięki za wsparcie

Gość co wy zaraz na chlopaka
no prosze , 4 miesiące a ta już go o to czy kocha jej dziecko pyta ludzie !!!!!!! spieprzaj facet gdzie pieprz rośnie bo se w życiu nagrabisz i tyle to babskie forum wiec baby z babą trzymają, ale ja ci dobrze radze

Gość ajshaj
ONa ma male dziecko i pije alkohol.To co ona niekarmi piersia tylko sztucznie.Kiedy tobie powiedziala ze ma dziecko i wiesz dlaczego zostala sama z dzieckiem?CZy nieporuszacie tego temtu.

Gość vvvvvvv55555
ja jestem kobietą, ale gdybym była facetem - nie pakowałabym się w związek z dzieciatą kobietą. Nie słuchaj głupot że jak kochasz ją to pokochasz dziecko, to niekoniecznie prawda. Nikt nie może Cię zmusić do miłości wobec obcego dziecka. Moim zdaniem powinna poszukać sobie kogoś kto też ma dziecko... Pomyśl - dziecko byłoby zawsze na 1 miejscu, Ty na 2. Dziecko wciąż byłoby z Wami, nie moglibyście w spokoju się kochać, wyjeżdżać itd... Odpuść sobie.

Gość on_1983
nie wiem czy to uznac za plus, ale kiedy jesteśmy gdzieś na imprezie, to mówi ze my mamy dziecko, że to nasze. W sumie się tym kłamstwem nie przejmuje, bo nie znam i nie spotkam tych ludzi, ale czy to normalne, że wkręca??

Gość no może faktycznie
przyjrzyj ty sie jej uważniej bo możliwe, ze to jakaś lafirynda jest dziecko oczywiście nic nie winne ale czemu ty masz paść ofiarą a gdzie szanowny tatuś sie podziewa ???

Gość on_1983
to była wpadka, wróciła z zagranicy (standardowo wyspy)

Gość no może faktycznie
jak to mówi , ze wasze ??? uuuuu nie bardzo

Gość fddfdfdffdfd
"za plus, ale kiedy jesteśmy gdzieś na imprezie, to mówi ze my mamy dziecko, że to nasze. W sumie się tym kłamstwem nie przejmuje, bo nie znam i nie spotkam tych ludzi, ale czy to normalne, że wkręca??" CZY NORMALNE?! Oczywiscie że to nie jest normalne!!! Głupie babsko, które wstydzi się przyznać że tatusiem dziecka jest inny facet niż ten z którym ona się teraz zadaje. Do tego robi Ci złą opinie. Rozstaniecie się a oni zapamiętają że Ty jestes ojcem jakiegos dziecka. Skąd wiesz - moze ich spotkasz jeszcze?

Gość daj sobie spokój

Gość on_1983
własnie takie rzeczy mnie martwią