Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on_1983

rozstanie

Polecane posty

Gość on_1983
jak mogłoby nasze wspólne mieszkanie wyglądac?? pewnie chciałby żebym się jej dzieckiem zajmował...no chyba, że jej mama by przyjezdzała, ale to już takie poważniejsze życie jak na taki krótki związek i raczej za poważny jak dla mnie...

Gość on_1983
ajshaj twoje podejście jest super, przy takim bym nie uciekał:)

Gość marrrtaaa..33
To nie jest normalna sytuacja i moim zdaniem gołym okiem widać, że ta kobieta go nie kocha. Gdyby naprawdę zależalo jej na nim, na nim jako osobie - byłaby strasznie delikatna w kwestii swojego dziecka. Byłaby wyrozumiała i doceniała sam fakt że autor dziecko akceptuje. Nie przymuszałaby do niczego, pozwała by wszystko toczyło się swoim rytmem. A ona chyba błednie myśli że wymusi na nim miłość. Że stworzy jakieś powiązanie między autorem a swoim dzieckiem - np. opowiadając przyjaciołom że autor jest ojcem dziecka, na siłę dopytując czy kocha dziecko. Do tego usilnie namawia do zamieszaknia razem. Przecież to wszystko wskazuje logicznie na to, że ona szuka zastępczego tatusia i kogoś kto zapewni jej stabilizację. A najbardziej w tym wszyhstkim żal mi dziecka. Ma pojebaną mamusię.

Gość on_1983
tak jak już napisałem podejście ajshaj wręcz by mnie przyciągało. Bo raczej nie powinna na nic naciskac, ps ale powiedziała, też konkretnie że chce wiedziec na czym stoi....... i co Wy na to???

Gość ajshaj
Napewno nic bym facetowi niesugerowala.Chcialabym zeby to wszystko toczylo sie swoim torem.Bez zadnych naciskow z mojej strony.Wydaje moi ze faceta mozna wyczuc i poznac.Np. jaki ma stosunek do mnie i dziecka.Wiem ze jak urodze to juz nigdy niebede sama.Ale jednak brakuje tej 2 osoby.

Gość marrrtaaa..33
on 1983 > nie czytałam dokladnie, ale gdzie macie zamieszkać? U Ciebie czy u niej? Masz swoje mieszkanie/dom? Jesteś zamożny? Ona jest zamożna?

Gość on_1983
ona nie ma biednych rodziców, z resztą ja też. W każdym bądź razie chciałaby żebyśmy sami sobie zamieszkali w mieszkaniu po mojej babci

Gość ajshaj
Jak na taki etap znajomosci wie ze masz mieszkanie po babci.Niezle.Ona sama ci to sugeruje to? Ile ona ma lat ta dziewczyna?

Gość marrrtaaa..33
Każdy ma prawo do szczescia, nawet samotna matka ale na Twoim miejscu... po prostu bym zwiała. Wpakowałbyś się nagle w opiekę nad małym, płaczącym i ciągle robiącym kupki dzieckiem, musiałbyś się nim zajmować, opiekować i do tego łozyć finansowo, zupelnie nie będąc gotowy na ojcostwo, nie mając żadnej pewności czy kiedykolwiek to dziecko pokochasz, do tego wiedziałbyś że jest ono innego mężczyzny. To co ona robi jest naprawdę strasznie desperackie. Po porażce jaką przezyla z ojcem swojego dziecka, powinna być bardzo ostrożna, a ona pędzi jakby sie paliła. Połóg (czyli okres po porodzie) trwa ok. 6 tygodni. Ten okres się nawet nie skończył, a ona już szukala faceta! To jest jakaś masakra.

Gość on_1983
23 lata

Gość on_1983
może nie na tyle szukała, bo kiedyś się znaliśmy, ale praktycznie ze sobą nie rozmawialiśmy

Gość bymnka
A ja mam 28 lat i strasznie chciałabym mieć dziecko, a włąsnie się rozstalam z kimś. :(

Gość jak cie znala wcześniej
to zwyczajnie wie , że jestes miekkiej dupy i sie dasz w to wmotać

Gość on_1983
no może należę do tych łatwowiernych

Gość nikt ważnyyyy
co Ty pierdolisz

Gość ajshaj
do on_83.Widze ze jestes dobrym chlopakiem.Przypominasz mi swoja osoba sama siebie.Chociaz jestes facetem.Mam nadzieje ze sobie wsyzstko przemyslisz i podejmiesz sluszna decyzje.

Gość marrrtaaa..33
Ja idę spać. A jeśli Ci naprawdę BARDZO, bardzo na niej zależy, to powiedz jej że chcesz zwolnić... Gdy będzie mówiła wśród znajomych że dziecko jest Wasze - głośno i jasno zaprzeczaj. Powiedz jej że to za wczesnie by mieszkać razem. Powiedz że krępują Cię jej pytania o miłość do dziecka. Chociaż na Twoim miejscu ja bym to skończyła. Ale to Twój wybór.

Gość on_1983
bardzo pociąga mnie fizycznie, ale nie będe przecież tylko z nia żył, bo jest jednak Jej dziecko... i może faktycznie też kiedyś pojawic się biologiczny tatuś...

Gość on_1983
ja też idę spac, jutro jeszcze tu wrócę :) Dobranoc wszystkim :)

Gość ajshaj
A co z ojcem dziecka?ON wie o tym?Maja jakis kontakt?

Gość on_1983
znam tylko jej wersję, w każdym bądź razie źle się o nim wypowiada...

Gość on_1983
ja słyszałam, że jak przyjechał do Polski, to Ona była straszna dla Niego, nie pozwalała mu na nic, wydaję mi się że ona raczej do niego nic nie czuje, po prostu zwyła wpadka....

Gość ajshaj
W moim przypadku to byla jego wina.Zostawil mnie juz na poaczatku ciazy.A teraz ostatnio widzialam go z jego byla dziewczyna.Fajnie co?

Gość ajshaj
Ty myslisz ze ona go niekochala, wpadli i tylE.A gdzie on byl.napewno jest swiadomy ze jest ojcem i ma dziecko.Jesli do tej pory nic w tym kierunku on nie zrobil to znaczy ze wina tez lezy po jego stronie.Ja tak uwazam.

Gość on_1983
nie twierdze, że jest bez winy, pewnie że powienien poczuc sie do odpowiedzialności, ale do końca nie mogę się wypowiedziec, bo znam tylko Jej wersję

Gość ajshaj
A wersji drugiej strony sie niedowiessz no bo jak.Przeciez niepojdziesz do niego i sie niespytasz co i jak?

Gość on_1983
w sumie trochę jest Ona nieodpowiedzialna. Była sytuacja, że nie miałem prezerwatywy, a tu akurat by coś było i jej to nie przeszkadzało, ja nie mogłem... i do niczego nie doszło przeze mnie

Gość on_1983
więc pewnie wtedy też mogła myślec tylko chwilą i dziwi mnie to, że nie nauczyła się myślec poważniej w tych sprawach

Gość on_1983
ok uciekam, do Jutra

Gość ajshaj
trzymaj sie.Mam nadzieje ze podejmiesz sluszna decyzje.