Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 KLKJ

Eutanazja na 偶yczenie

Polecane posty

Go艣膰 KLKJ

Kto za? Wed艂ug mnie to dobre rozwi膮zanie, ludzie kt贸rzy cierpi膮 mogliby godnie odej艣膰 z tego 艣wiata, albo tacy kt贸rym juz znudzi艂o si臋 偶ycie lub przygniot艂y ich problemy. Zamiast tego mamy "dzik膮 eutanazj臋" czyli samob贸jstwa. W Szwajcarii istnia艂 jeszcze kilka lat temu taki o艣rodek gdzie kazdy ch臋tny m贸g艂 przyj艣膰, zap艂aci膰 niedu偶膮 sumk臋, lekarz wstrzykiwa艂 mu trucizn臋 a p贸藕niej spopielali zw艂oki i zakopywali na cmentarzu. To przeciez lepsze rozwi膮zanie bo jak si臋 ktos powiesi to p贸藕niej rodzina go znajduje, sres, pogrzeb itd......

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
czyli jak kto艣 b臋dzie sam chcia艂 eutanazji to nie b臋dzie pogrzebu? rodzina nie b臋dzie tej osoby op艂akiwa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym na twoim miejscu
chyba autorowi o cos innego chodzilo... chodzi o to ze np jak popelniaj膮 samob贸jstwa, skacz膮 z blok贸w..wieszaj膮 sie to cia艂o jest zmasakrowane, a jak podadz膮 ci trucizne czy cos tam to jest normalne. przynajmniej tak mi sie wydaje ze o to chodzilo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂a艣nie.......
samob贸jstwo to stres dla rodziny, wstyd przed s膮siadami, szok, a taka eutanazja to zupe艂nie co艣 innego - piszesz poczt贸wk臋: znudzi艂o mi si臋 zycie,ju偶 nie wr贸c臋 nie szukajcie mnie..i bye :) spopieli by cie i pochowali. albo inna kwestia - kto艣 nie ma 偶adnej rodziny, jest ca艂kowicie samotny, jak sie powiesi to jego cia艂o kto艣 znajdzie, cz臋sto w stanie rozk艂adu, duzy k艂opot i przykry widok, a tak by艂oby czysto i w porz膮dku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym na twoim miejscu
ale i tak nie jestem za eutanazj膮... niby z jednej strony rozumiem ludzi kt贸rzy tego chc膮, bo cierpi膮.. ale z drugiej wydaje mi sie to jakies nieludzkie

Udost臋pnij ten post