Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariaaaaaaaa

Sąd

Polecane posty

Gość Dariaaaaaaaa

Witam. Mój tata, który pracuje za granicą dostał wezwanie do sądu na rozprawę dotyczącą podwyżki alimentów oraz o ograniczenie władzy rodzicielskiej na dzieci, które wychowuje moja matka po rozwodzie (ja zostałam przy tacie). Mój tata z powodów oczywistych, że nie mógł przyjechać z Anglii na rozprawę w tym terminie, przełożył sprawę na listopad. Sprawa miała się odbyć we wrześniu 2008. Sprawa została wycofana przez moja matkę, o czym nikt nie wiedział dopóki mój tata nie zadzwonił do sądu i się zapytał co się dzieje, że jest koniec listopada, a rozprawy nie ma. Mój tata nie został poinformowany o wycofaniu sprawy. Czy sąd powinien Go powiadomić? Proszę o odpowiedź. pozdrawiam

Gość gość

ja bym się udała do adwokata w takiej sprawie, sama korzystałam z usług Tomasza Tomaszczyka, nie ma co samemu tu wojować 

Gość gość

to akurat bardzo dobry i szanowany prawnik w Warszawie, prawnik z zamiłowania

Gość gość

znam adwokata Tomaszczyka, korzystałem z usług, myslę ze mogę polecić, moją sprawę wygralismy, chodziło o prawo pracy i nieuczciwego pracodawce

Gość OlgaOlgaOlga

W moim przypadku było podobnie, nieuczciwy pracodawca, kłopoty ze składkami i wypłatą,ale sprawa wygrana i także pomógł Pan Tomaszczyk

Gość Annkana

W moim przypadku było podobnie, nieuczciwy pracodawca, kłopoty ze składkami i wypłatą,ale sprawa wygrana i także pomógł Pan Tomaszczyk

U mnie w bardzo podobnej sprawie, ja na szczęście szybko zmieniłam pracę, ale z doświadczenia jestem juz bardziej ostrożna i dokładniej czytam umowy.

Gość Ulllka

Jak długo czeka się na spotkanie, jak z terminami w tej kancelarii? Sprawa pilna, dotyczy właśnie nieuczciwego pracodawcy i zastanawiam się czy w ogóle nie odpuścić...

Gość gość

4 godziny temu, Gość Ulllka napisał:

Jak długo czeka się na spotkanie, jak z terminami w tej kancelarii? Sprawa pilna, dotyczy właśnie nieuczciwego pracodawcy i zastanawiam się czy w ogóle nie odpuścić...

dzownisz i się umawiasz, to nie kolejka do lekarza specjalisty, nie martw się, krótko się czeka 🙂

Gość gosc

tez poloecam Tomaszczyka, my się z nim umówiliśmy na drugi dzień 🙂

Gość Olek225

Jeśli chodzi o prawo pracy to faktycznie Pan Tomaszczyk jest chyba najlepszą opcją w Warszawie. Wiedza i doświadczenie są zdecydowanie po jego stronie!

Gość go ść
Dnia 3.01.2009 o 12:51, Gość Dariaaaaaaaa napisał:

Witam. Mój tata, który pracuje za granicą dostał wezwanie do sądu na rozprawę dotyczącą podwyżki alimentów oraz o ograniczenie władzy rodzicielskiej na dzieci, które wychowuje moja matka po rozwodzie (ja zostałam przy tacie). Mój tata z powodów oczywistych, że nie mógł przyjechać z Anglii na rozprawę w tym terminie, przełożył sprawę na listopad. Sprawa miała się odbyć we wrześniu 2008. Sprawa została wycofana przez moja matkę, o czym nikt nie wiedział dopóki mój tata nie zadzwonił do sądu i się zapytał co się dzieje, że jest koniec listopada, a rozprawy nie ma. Mój tata nie został poinformowany o wycofaniu sprawy. Czy sąd powinien Go powiadomić? Proszę o odpowiedź. pozdrawiam

Wybacz ale nie rozumiem co to znaczy, że z przyczyn oczywistych nie mógł przyjechac na rozprawe 😞  Ma dzieci więc jego zasranym obowiazkiem jest placic na dzieci alimenty i nie ma żadnego wytłumaczenia.

Gość gość
19 godzin temu, Gość Olek225 napisał:

Jeśli chodzi o prawo pracy to faktycznie Pan Tomaszczyk jest chyba najlepszą opcją w Warszawie. Wiedza i doświadczenie są zdecydowanie po jego stronie!

bardzo dobry prawnik z duża wiedzą, polecam

Gość gość
Dnia 28.12.2019 o 15:42, Gość gosc napisał:

tez poloecam Tomaszczyka, my się z nim umówiliśmy na drugi dzień 🙂

ja też w tym samym tygodniu co dzwoniłam spotkałam się z mecenasem Tomaszczykiem