Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Dariaaaaaaaa

S膮d

Polecane posty

Go艣膰 Dariaaaaaaaa

Witam. M贸j tata, kt贸ry pracuje za granic膮 dosta艂 wezwanie do s膮du na rozpraw臋 dotycz膮c膮 podwy偶ki aliment贸w oraz o ograniczenie w艂adzy rodzicielskiej na dzieci, kt贸re wychowuje moja matka po rozwodzie (ja zosta艂am przy tacie). M贸j tata z powod贸w oczywistych, 偶e nie m贸g艂 przyjecha膰 z Anglii na rozpraw臋 w tym terminie, prze艂o偶y艂 spraw臋 na listopad. Sprawa mia艂a si臋 odby膰 we wrze艣niu 2008. Sprawa zosta艂a wycofana przez moja matk臋, o czym nikt nie wiedzia艂 dop贸ki m贸j tata nie zadzwoni艂 do s膮du i si臋 zapyta艂 co si臋 dzieje, 偶e jest koniec listopada, a rozprawy nie ma. M贸j tata nie zosta艂 poinformowany o wycofaniu sprawy. Czy s膮d powinien Go powiadomi膰? Prosz臋 o odpowied藕. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰

ja bym si臋 uda艂a do adwokata w takiej sprawie, sama korzysta艂am z us艂ug Tomasza Tomaszczyka, nie ma co samemu tu wojowa膰聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

to akurat bardzo dobry i szanowany prawnik w Warszawie, prawnik z zami艂owania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

znam adwokata Tomaszczyka, korzysta艂em z us艂ug, mysl臋 ze mog臋 poleci膰, moj膮 spraw臋 wygralismy, chodzi艂o o prawo pracy i nieuczciwego pracodawce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OlgaOlgaOlga

W moim przypadku by艂o podobnie, nieuczciwy pracodawca, k艂opoty ze sk艂adkami i wyp艂at膮,ale sprawa wygrana i tak偶e pom贸g艂 Pan Tomaszczyk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annkana

W moim przypadku by艂o podobnie, nieuczciwy pracodawca, k艂opoty ze sk艂adkami i wyp艂at膮,ale sprawa wygrana i tak偶e pom贸g艂 Pan Tomaszczyk

U mnie w bardzo podobnej sprawie, ja na szcz臋艣cie szybko zmieni艂am prac臋, ale z do艣wiadczenia jestem juz bardziej ostro偶na i dok艂adniej czytam umowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ulllka

Jak d艂ugo czeka si臋 na spotkanie, jak z terminami w tej kancelarii? Sprawa pilna, dotyczy w艂a艣nie nieuczciwego pracodawcy i zastanawiam si臋 czy w og贸le nie odpu艣ci膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

4 godziny temu, Go艣膰 Ulllka napisa艂:

Jak d艂ugo czeka si臋 na spotkanie, jak z terminami w tej kancelarii? Sprawa pilna, dotyczy w艂a艣nie nieuczciwego pracodawcy i zastanawiam si臋 czy w og贸le nie odpu艣ci膰...

dzownisz i si臋 umawiasz, to nie kolejka do lekarza specjalisty, nie martw si臋, kr贸tko si臋 czeka 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

tez poloecam Tomaszczyka, my si臋 z nim um贸wili艣my na drugi dzie艅 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olek225

Je艣li chodzi o prawo pracy to faktycznie Pan Tomaszczyk jest chyba najlepsz膮 opcj膮 w Warszawie. Wiedza i do艣wiadczenie s膮 zdecydowanie po jego stronie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go 艣膰
Dnia 3.01.2009 o 12:51, Go艣膰 Dariaaaaaaaa napisa艂:

Witam. M贸j tata, kt贸ry pracuje za granic膮 dosta艂 wezwanie do s膮du na rozpraw臋 dotycz膮c膮 podwy偶ki aliment贸w oraz o ograniczenie w艂adzy rodzicielskiej na dzieci, kt贸re wychowuje moja matka po rozwodzie (ja zosta艂am przy tacie). M贸j tata z powod贸w oczywistych, 偶e nie m贸g艂 przyjecha膰 z Anglii na rozpraw臋 w tym terminie, prze艂o偶y艂 spraw臋 na listopad. Sprawa mia艂a si臋 odby膰 we wrze艣niu 2008. Sprawa zosta艂a wycofana przez moja matk臋, o czym nikt nie wiedzia艂 dop贸ki m贸j tata nie zadzwoni艂 do s膮du i si臋 zapyta艂 co si臋 dzieje, 偶e jest koniec listopada, a rozprawy nie ma. M贸j tata nie zosta艂 poinformowany o wycofaniu sprawy. Czy s膮d powinien Go powiadomi膰? Prosz臋 o odpowied藕. pozdrawiam

Wybacz ale nie rozumiem co to znaczy, 偶e z przyczyn oczywistych nie m贸g艂 przyjechac na rozprawe 馃槥聽 Ma dzieci wi臋c jego zasranym obowiazkiem jest placic na dzieci alimenty i nie ma 偶adnego wyt艂umaczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
19 godzin temu, Go艣膰 Olek225 napisa艂:

Je艣li chodzi o prawo pracy to faktycznie Pan Tomaszczyk jest chyba najlepsz膮 opcj膮 w Warszawie. Wiedza i do艣wiadczenie s膮 zdecydowanie po jego stronie!

bardzo dobry prawnik z du偶a wiedz膮, polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dnia 28.12.2019 o 15:42, Go艣膰 gosc napisa艂:

tez poloecam Tomaszczyka, my si臋 z nim um贸wili艣my na drugi dzie艅 馃檪

ja te偶 w tym samym tygodniu co dzwoni艂am spotka艂am si臋 z mecenasem Tomaszczykiem

Udost臋pnij ten post