Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzy S I E K

Otwarcie lokalu w mieście liczącej ok25 tys mieszkańców

Polecane posty

Gość Krzy S I E K

Mam takie marzenie i wogóle chciał bym je spełnić, po prostu mam już dość pracy dla innych za 1200zł miesięcznie i nie mieć żadnej satysfakcji z wykonywanej pracy i w raz z nowym rokiem postanowiłem coś zmienić w swoim życiu. Niby mam 22 lata ale zaczynam poważnie myśleć o przyszłości i tak sobie pomyślałem że otworze Klub (bar) gdzie co jakiś czas będą robione dyskoteki itp. A tak wogóle jak spojrzałem na zapotrzebowanie rynkowe w moim mieście to właśnie takie miejsce jest potrzebne bo w sumie mamy tu 2-3 lepsze lokale które są zazwyczaj przepełnione. Potrzebował bym też wspólnika do mojego interesu nie koniecznie takiego który wprowadził by swój kapitał po prostu takiego który mi pomoże w prowadzeniu takiego miejsca. A ciekawi mnie także ile otwarcie takiego lokalu może kosztować? wiem że do rozwinięcia własnego interesu pomaga urząd pracy który daje jakieś tam środki unijne i może coś z urzędu miasta czy coś podobnego, a również ile mogą kosztować koncesję.

Gość Krzy S I E K
i co o tym myślicie?

Gość lola Karola
nie mam fioletowego pojęcia:D ale powodzenia w realizacji celu

Gość M0onisia
Nie wiem jakie lokale są u Ciebie, ale u nas głównie przesiaduje w nich młodzież. A teraz otworzyli bar od 21 lat właśnie dla osób, które nie chcą siedzieć razem z gimnazjalistami. Ja jako licealistka nie mam tam wstępu, ale mama raz była z przyjaciółkami i mówiła, że jest bardzo przyjemnie i ludzie chętnie chodzą. Może pomyślisz o czymś takim?;]

Gość Krzy S I E K
właśnie o taki lokal mi chodzi gdzie było by można sobie posiedzieć i porozmawiać a przy tym dobrze się bawić

Gość a lokal ty masz

Gość Krzy S I E K
mam na oku i nawet w bardzo dobrym miejscu

Gość duzo korzystniej
urzedy przyznaja bezzwrotne dotacje, wysokosć ich zalezy od regionu który zamieszkujesz kwoty to od 12 do 25 tys . warunkiem otrzymania dofinansowania jest sporzadzenie w miare rzetelnego biznes planu , przedstawienie go komisji, posiadanie zyranta lub kilku, i prowadzenie działalnosci przez okres 2 lat.srodki te trzeba wydac zgodnie z wczesniejsza deklaracja, przy czym nie moga byc one wydane na wyszczegolnione rzeczy.