Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16natalia61

maly biust co robic??

Polecane posty

Gość 16natalia61

mam 19 lat i biustu zero nawe staniki AA sa za duze !!!czy sa jkaies tabletki na wiekszy biust pomocy!!!!

Gość 16natalia61
kto mi pomoze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 16natalia61
jakie to sa tabletki gdzie je mozna kupic w jakiej cebnie??????????????????????????

Gość stuuDENTKA
po tabletakach anty biut czasem sie powieksza

Gość chyba jedyna rada..
to pogodzic sie ze swoim wygladem. Male piersi, to jest nawet takie na ktore kazdy stanik jest za duzy, tez moga byc piekne, jesli sa jedrne i zadbane. Jesli kiedys zajdziesz w ciaze, piersi na pewno ci urosna. Skoro ci to tak bardzo dolega to poczejak jeszcze 2, 3 lata i pomysl o operacji powiekszenia. Co ja osobiscie odradzalabym, ale rozumiem ze dla kogos maly biust to moze byc problem. Mozesz sprobowac tez tabletek BUST - UP. Nie na kazdego, ale na niektore dziewczyny dzialaja. Kuracja jest niestety dosc droga i przy tak malym biuscie, nie oczekuj nie wiadomo jakich efektoe. Troche sie moga uwypuklic i zaokraglic. Albo tabletki antykoncepcyjne 2 hormonalne o wysokiej zawartosci progesteronu. Powodzenia

Gość 16natalia61
ale ja bralam juz tabletki anty i nic!!!chcem jakies specjalne na porost biust czy sa takie??

Gość 16natalia61
a czy to prawda ze tabletki anty diana powiekszaja biust

Gość 16natalia61
a czytalam na necie ze jakies tam tabletki na porost biustu pomogly duzo dziewczynom ale to kit jest chyba co??

Gość chyba jedyna rada..
nie po kazdych tabletkach ci urosnie. Jak juz pisalam musza miec one bardzo wysoka zawartosc progesteronu. Ja bralam takie co maja najwyzszy dostepny poziom progesteronu i sporo wieksze byly. Pozniej ze wzgledow zdrowotnych musialam przerzucic sie na slabsze i piersi mam znowu malutkie. Zacznij od Bust - up bo moze nie bedzie potrzeby truc sie tabletami.

Gość 16natalia61
a powiedz mi cos wiecej o tym bust-up

Gość 16natalia61
a gdzie to mozna kupic??ile trzeba o brac w jakiej cenie??ty bralas to powiedz mi!!

Gość stuuDENTKA
jeżeli post o tym jak przytyć jest twój to co się dziwisz, że masz małe piersi :P ZAZWYCZAJ szczupłe osoby nie maja pokaźnych biustów...

Gość 16natalia61
tak to moj post!!!ale nie chcem mic cycko wielkosci c d moze nawet byc najwiekszy A albomaly B cchodzi o to zeby byl pelny i jedrny a nie takie flaki!!!

Gość 16natalia61
moze jest cos na ujedrnienie zeby byly pelniejsze??

Gość chyba jedyna rada..
Bust up mozna kupic w kazdej aptecem cena ok 60 zl. Poszukaj na necie, np na merlin.pl sa czasem promocje. Jedno opakowanie nie starczy. Sa rozne kuracje, w zaleznosci od pozadanych efektow. Przewaznie to okolo 3 miesiecy po conajmniej 2 tabletki dziennie. Niektore dziewczyny biora po 5 dziennie a inne tylko 2 i i tak dziala. To sprawa indywidualna. W ulotce (dostepna w necie ) jest napisane ze na efekty trzeba czekac min 3 miesiace ale na forum do ktorego podalam ci linka, dziewczyny pisza ze juz po 2 tygodni9ach sa efekty. Zalezy. Ja nie bralam. Moj biust jest ok jak na razie. Obecnie pracuje na d ujedrnieniem. A na to to prysznice zomne, masaze, krem na biust i cwiczenia. wszystko na raz najlepiej a przede wszystkim systematycznie.

Gość 16natalia61
a to jest dozwolone??ie dostne po tym raka piersi ani nic takiego??

Gość chyba jedyna rada..
cos nie tak z tymi moimi linkami. Wpisz to w google i tam znajdziesz wszystkie informacje

Gość 16natalia61
zochaa bardzo smieszne wiesz

Gość chyba jedyna rada..
ale Zocha ma racje!!!

Gość 16natalia61
jak ma racje??

Gość 16natalia61
no jak zocha ma racje??

Gość jhgm
a jesteś blondynką??

Gość 16natalia61
nie

Gość gość
Witam. Tez miałam problem z małym biustem. Przez wiele lat miałam z tego powodu bardzo duże kompleksy lecz moja koleżanka poradziła mi abym zamówiła w sklepie inetrnetowym http://www.erozkosz.pl krem i tabletki Perfectbust. Polecam wszytskim kobietom działa od razu. Moje zycie bardzo się zmieniło. Przesyłka z tego sklepu przychodzi bardzo szybko bez zadnych problemów