Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy moge sprawdzic

czy moge sprawdzic jakos

Polecane posty

Gość czy moge sprawdzic

czy ktos mnie ma zapisaną na gg?

Gość proste że tak
wystarczy że dasz opis: "wszyscy, którzy mają mój numer na liście niech szybko do mnie napiszą" i masz odpowiedz.

Gość ///////////////////////
kiedyś czytałam, że klikasz na tą osobę, informacje i jak Ci się wyświetla IP to ma Cię zapisaną. Ale ta osoba musi być dostępna. Tylko nie wiem czy to rzeczywiście sie sprawdza

Gość do kreseczek
też tak słyszałam - spróbowałam, osoba była dostępna, ma mnie na liście, bo wiem, a ip nie było

musisz spróbwac wyslac tej osobie jakis plik przez gg np zdjęcie, i żeby ta osoba mogła to odebrać to musi Cie mieć zapisaną a jesli nie edzie miala Cie zapisanej to wyswietli sie ze nie moze sie wysłac bo t osoba nir ma Cie na liscie

Gość ///////////////////////
No własnie u mnie u większości osób się sprawdziła ta metoda, u wszystkich , którzy mieli mnie zapisaną ip wyświetlało sie, ale jedna osoba na pewno ma mnie zapisaną a ip sie nie wyświetla. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa

Gość czy moge sprawdzic
z tym wysylaniem pliku to tez tak myslalam ale wzielam dodalam zwyklo dziewczyne z drugiegoi konca polski zeby sprawdzic i normalnie moglam wyslac doniej plik wiec ta metoda nie dziala