Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rambo350

kobieta powinna dawac facetowi to czego on chce

Polecane posty

Gość rambo350

facet powinien dostawac od kobiety to czego chce bo pojdzie szukac innej.moja kobieta jest innego zdania .nie wiem co robic a niechce jej zdradzic

to właśnie ona ma racje facet powinien dbać o kobietę ale ona też musi mu pomagać, wspierać go a nie tylko być na jego utrzymaniu za nic w zamian (lub tylko za sex)

Gość rambo350
Już wiem. Zdradzę ją z Romkiem - moim kumplem z pracy. Zdobię mu siarczystego lodzika z połykiem i wtedy głupia flądra zobaczy, że nie warto ze mną zadzierać :D

Gość rambo 350
ale ja jej nie utrzymuje. tylko ze chcialbym czesciej. kurde jestem zdrowy facet - mam swoje potrzeby....

Gość rambo350
sexu chcialbym. a ona nie chce tyle co ja.. :(

rambo, a masz taki ekstra wypasiony surwiwalowy scyzoryk i potrafisz strzelać z kuszy? jeśli tak to rzeczywiście powinna Ci dawać kiedy tylko zechcesz. Niewdzięczna baba

Gość katja26
a w jaki sposób mówisz, okazujesz jej że masz ochote na sex?

Gość rambo350
jestem u kresu wytrzymałości :( chyba pójdę do rudej Grażyny spod trójki :(

Gość ppppppppppppppp
akbo do Krystyny z gazowni..

Gość rambo350
nie jestem z nia tylko dla sexu. ale co, mam sobie konia walic w lazience? to mam sens?

gdyby moj facet powiedzial mi ze jak mu loda nie zrobie pojdzie do takiej ktora mu zrobi to bym powiedziala idź,ale juz nie wracaj.Faceci ktorzy chcą cos na kobiecie wymusic w tak prymitywny sposob są dla mnie mniej niż zerem.O kobiete powinno sie dbać,zachęcić ją do siebie,jezeli nadal odmawia tzn ze nie ma na to ochoty a ty sie albo z tym godzisz albo spie*dalasz.

Gość rambo350
ale ja nie mowie o lodzie. ja chce normalego uczuciowego sexu

Gość katja26
a gadałeś z nią o swoich potrzebach? Spróbuj zwalić przy niej może to ją zachęci.

Gość rambo350
tak zacheci, chyba do wyrzucenia mnie z chaty

a może jej nie podniecsz tylko masz na uwadze swoją przyjemność.Moze podczas jednej z takich akcji Ty skonczyles ona nie,Ty zasnąłeś ona czula sie niedopieszczona i poprostu nie ma ochoty na powtórke ??

Gość rambo350
jakbyscie braly yasminelle to libido jest praktycznie 0. Od tygodnia ma zakaz łykania tabletek. Czekam czy sie cos zmieni. Narazie jest załamka.

Gość katja26
jak brała tabletki to nie chciała a jak nie bierze to tym bardziej nie chce?

Gość rambo350
już mi spuchła ręka od tego walenia :( Mniejsza o to. Zawsze chciałem spróbować anala. Okazja nawinęła się gdy, zrobili nam imprezę firmową. Poznałem wtedy ponętną Wandę. Zamknęliśmy się w biurze szefa i zrobiliśmy jazdę na cztery baty :) Nagle w trakcie wszystkiego przyłapał nas szef. Już myślałem, że wyrzuci nas z pracy, ale ochoczo się przyłączył :)

Gość rambo350
na początku uprawialiśmy seks gdzie sie tylko dało. Wtedy nie brała tabletek. Później chcialiśmy wygody i zaczęła je brać. Zaczął sie celibat... myslicie ze to jest przyczyna?

a jak brala anty przez dluzszy czas to normalne.Niektore kobiety tez po tych tabletkach nie mają ochoty.Dla mnie to parodia brać tabletki po to zeby sie kochac,a pozniej wlasnie przez te cudowne drazetki nie miec ochoty na sex.Moja sąsiadka miala podobnie.Musisz byc wyrozumialy i tyle.O tym jak dlugo będzie się to utrzymywalo mozna stwierdzic po tym jak dlugo je brala...

Gość rambo350
dzieki madziulkaaa1, mam nadzieje ze to szybko minie, bo az mnie skreca...

no i po poziomie hormonow,zresztą po tych tabletkach ma sie problemy zdrowotne cos zatorowosc krwi a wiec lepiej albo się troche wstrzymac albo prezerwatywa,bo szkoda kobiety...

i niech nie bierze juz tych tabletek tzn nie wraa do nich,lekarze chetnie je przepisują bo to dla nich w pewien sposob zysk..

Gość ona24lata
a ja uważam, że może po prostu się nie dobraliście w takiej sytuacji jak twoja najłatwiej jest zwalić winę na faceta, że to on czegoś nie zrobił itp mam inne zdanie na ten temat, po prostu kobiety za wiele oczekują od facetów, nie dając równie wiele, tylko wymagają a facet to przecież człowiek, który ma trochę inne potrzeby niż kobieta i jego też trzeba zrozumieć, a nie porównywać do siebie współczuję ci szczerze z braku seksu, ja mojemu facetowi nie mogłabym odmówić, przecież seks jest zajebiscie przyjemny, ja nie widzę powodu żeby go nie chcieć

Gość ona24lata
co do tabletek, madziul..., ja biorę, wiele lat, może i trochę przymulają, ale na pewno nie do tego stopnia żeby nad tym nie panować, a brałam różne i są super wyjściem dla tych kobiet, które lubią mieć "do czynienia " ze spermą w różnych okolicznościach, a nie chcą zaliczyć wpadki jak bierzesz tabletki to sperma może być na każdej części twojego ciała i nie martwisz się, czy nie zajdziesz, gumki strasznie ograniczają, krępują, no i ten zapach lateksu, jak potem takiego penisa wziąść do buzi... więc ja zdecydowanie polecam a kobiety, które nie chcą seksu zawsze znajdą jakąś wymówkę :)

Gość ona ma rację
brać przykład z ona