Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Współlokatoka

Współlokator i sex

Polecane posty

Zfantazją_21 na pewno wyrobiłaś sobie zdanie tym tematem co miałaś :) ale mam nadzieje że pokażesz swoją prawdziwą osobowość tym osobą :) mi nie musisz już :D

no tak, Ty już zostałeś uświadomiony i wiesz, że mojej osobowości, którą cechuje niezwykła wręcz otwartość, nie łatwo się oprzeć :classic_cool: prawda ksiaze ? :P:D

Gość ale ty pieprzysz
dyrdymały :o z fantazja21 jestes nuuuuudna 💤 !!!!!!!!!!!!!

Zfantazją_21 jesteś tego typu kobietą co bym się zastanawiał po naszym spotkaniu kto się kim bardziej bawił albo kto kogo bardziej wykorzystał :D

"i wiesz, że mojej osobowości, którą cech*je niezwykła wręcz otwartość, nie łatwo się oprzeć prawda ksiaze ? " o tak. niezwykła otwartosc:D wygodnie Ci tak ciagle te nogi tak szeroko trzymac ?:D ah no gdyby nie ta odleglosc to zapewne juz bym postukał... do Twoich drzwi :D

Zfantazją_21 porozmawiał bym bardziej otwarcie ale jednak to jest forum publiczne a ja nie lubię z bardzo się tu otwierać :)

maly ksiaze co sprawia, że czuję, że mnie nie lubisz? ze niby ja Ciebie nie lubie?;) nic bardziej mylnego , ja uwielbiam te nasze rozmowy :D szkoda tylko ze nie chcesz tego loda zrobic... ale nie mozna miec wszystkiego :D

TenTamten ale przecież piszesz anonimowo :P maly ksiaze no czego byś nie napisał , jestem w siódmym niebie :P ;) ale obawiam się, że zmuszeni jesteśmy jednak pozostać na etapie rozmowy, ale krążą tu różni, niewyżyci frustraci, a nóż ci się uda :P

chyba nie zrozumiałeś ;) to była odpowiedź do ksiecia a propos "robienia loda" :P o którym często wspomina przy okazji rozmowy ze mną :P ;) a skoro ja nie jestem chętna, on z kolei jest w potrzebie, to zasugerowałam mu, że na tym forum różni ludzie się udzielają i może szukać swojej szansy na zaspokojenie swoich potrzeb ;)

No nie doczytałem :P Jeśli nie masz nic przeciwko mam małą prośbę :D Czy mogła byś mi przesłać swoje gg ??

Zfantazją_21: no wiesz ale to jednak Ty z nich wszystkich sie wyrózniasz :) nie kazdy moze dostapic tej nobilitacji i zrobic mi loda :)

maly ksiaze no dobrze niech ci będzie :P TenTamten w celu? :P jakoś nie mam dzisiaj weny i siły na polemikę miłego wieczoru życzę 🖐️

jakoś nie mam dzisiaj weny i siły na polemikę miłego wieczoru życzę a no sugerowałem zebys uzyła jezyka w innym celu :D na pewno by było lepiej :D

TenTamten numer składa się z cyfr 1 (występuje dwa razy) , 3 (występuje dwa razy) 2 (występuje dwa razy) i 8. kombinuj :P :D

Gość Współlokatoka
wlasnie sobie przyprowadzil dziewczyne na noc....

wejdz i powiedz "kochanie widze ze dzis mamy trojkat" najlepiej jakbys miała przypietego sztucznego penisa ale pewnie nei trzymasz takich zabawek u siebie

Gość Współlokatoka
hahahah dobre

Gość Współlokatoka
Tylko pzapewne ktos taki nie odbierze tego jako ironie tylko akt zazdrosci....wiec bez sensu:D

Gość Współlokatoka
maly ksiąze...dokładnie jeszcze mialabym go na sumieniu w nowy rok:)

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Znudziła Ci się żona , szukasz kochanki na telefon , bingo super trafiłeś. Jestem Natalia, moja fotka jest na http://flamingo.co.pl/ . Zapraszam Cię do mojej p**deczki która ma zawsze i wszędzie ochotę na ostre ******nko . Jestem non stop wilgotna i chętna wystarczy że do mnie zadzwonisz