Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnnnnna

niedzisiejsze poglądy

Polecane posty

Gość innnnnnna

Dla mnie sex to nie sport. Tylko coś co łączy dwoje ludzi, dopełnienie miłosci, piękne i wyjatkowe. Z moim pogladem byłam wysmiewana nie raz, szczególnie w liceum(pamietam 3 i 4 klase jak wyliczaly ktora jest juz po, co z kim i jak). Ja z fizyczną miłością poczekałam do 2 roku studiów i choć moze nie spotykałam się z moja druga połowka wybitnie dlugo, to jednak wiedziałam ze jest to ta własciwa osoba. Ale jakoś cieżko mi zrozumieć co laski widzą w sexie bez miłosci. Czy takie \"wyscigówki\" jak nazywaja je faceci nie wiedzą co oni potem mówią za ich plecami....................

Gość takie laski są po prostu
puste autorko, one nie mają wyższych duchowych potrzeb, myślą macicą. Mózgu używają tylko wtedy jak zastanawiają się nad wyborem kiecki. Ciesz się, że Ty masz coś w głowie i daj sobie spokój ze zdzirami:*

Ja nie mogę, uważasz, że masz niedzisiejsze poglądy? Uświadomię cię - NIE JESTEŚ JEDYNA :)

Obym kiedys trafil na dziewczyne o takich samych, albo podobnych pogladach :) dla autorki 🌼

Gość innnnnnnnna
do Fajnie no niestety często słyszałam to od znajomych ze niedzisiejsza jestem ;)

Gość dsffds
to radze zmienic znajomych :/

Gość podlasiak23333
a niby w czym ty lepsza od tamtych ze te 3 lata poczekalas jak bys do wesela wytrzymala to bylo by sie i czym chwalic

Gość innnnnnnnnna
ale ja niewierząca jestem. Moje poglady nie są związane z wiarą. I nie chodzi mi o długość czekania a o właściwą osobę.