Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta z głupim sercem

dziewczyny, też tak macie?

Polecane posty

Gość ta z głupim sercem

ja chyba jestem dziwna:( nigdy nie byłam z nikim, ale wielu chłopaków już mi się podobało. 2 razy byłam bardzo mocno zauroczona, ale żadnego z tych chłopaków nie znałam. później leczę się naprawdę długo z tych bezsensownych zauroczeń. ale co jakiś czas pojawia się ktoś, kto ma to coś i wtedy podświadomie zaczynam o nim myśleć, oczywiście chciałabym poznać daną osobę, ale jestem zbyt nieśmiała żeby sama coś zainicjować, a przez przypadek nikogo nie poznałam:( i tak oto się męczę, bo głupia bujam się w kimś kogo praktycznie nie znam, tyle co wiem z opowiadań. już mnie to denerwuje, ale jak mnie już dopadnie jakieś uczucie to kaplica:O ktoś też tak ma, że podkochuje się po cichu w kimś kogo widuje czasem na ulicy, lub w szkole? czy tylko ja tak nienormalna...

Gość mcmjf
nie przejmuj sie, to ma chyba wiekszosc dziewczyn, mysle ze najdalej do 17 roku zycia powinnoci przejsc

Gość ta z głupim sercem
pfff nie przechodzi:O za niedługo mam 18- nastkę. aż mi głupio czasem i mam tego dość, bo chciałabym poznać prawdziwą miłość, a nie wyimaginowaną, nie można kochac tylko czyjegoś wyglądu:O

Ja mam 20 lat i nie znalazłem tej jedynej... nawet nie miałem z żadna kobietą bliższych relacji... Kiedyś znajdziesz tego swojego jedynego... i nie musisz się ograniczać do szukania go tylko w swojej szkole itp.

Gość ta z głupim sercem
no tak, wiem, że nie musze szukać w szkole, ale zazwyczaj tam znajdywałam obiekty westchnień, chodzi mi tylko o to, że boję się, ze przez takie ślepe zapatrzenie w kogoś zupełnie mi obcego moge przegapić szansę na coś prawdziwego

Jeśli facetowi będzie naprawdę zależało na tobie to będzie próbował zwrócić na siebie uwagę