Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reertt

moj facet chce zbeym w łózku mowila ze jest moim panem i wladca

Polecane posty

Gość reertt

czy to nie jest upokarzajace?? albo mowila z ejestem jego dziwka itd twierdzi ze go to podnieca a mnie jets głupio... macie tez tak??

Jeżeli tego nie czujesz, nie rób tego. Poza tym, jeśli on prosi Cię o to, to nie jest Panem tylko ma kompleksy. Nie wyleczy ich tak.

Gość reertt
myslisz ze to wina kompleksow?? o kurcze na to bym nie wpadla.... ale co to za kompleks.. chce mnie miec na wlasnosc czy jak??

Gość zastanawia mnie
bez przesady. to jest podniecajace. Ciebie to nie kreci ale jego tak. moj lubi sobie pokrzyczej i powyzywac mnie od dziwej, szmat. ja tez to lubie:)

Gość rocks love chopin
moja Pani tak robi , ale nas kreca takie zachowania w lozku i uzywanie slow i okreslen ktorych nie stosujemy wzgledem siebie na codzien ... tyle ze zeby taka "gra" przeszla to dwie osoby musza chciec sie w ten sposob "bawic" , bo to jest tylko zabawa i mamy tego swiadomosc , nigdy bym nie nazwal dziwka swojej Pani poza lozkiem :)

Miałem na myśli, że Panem się jest albo nie. Jeżeli on gra swoją rolę a ty w to nie wchodzisz, nic z tego nie będzie. Albo TO jest Ci zupełnie obce, albo on nie jest wystarczająco stanowczy. Mnie też to kręci, ale nigdy nie prosiłem kobiety, żeby nazywała mnie lub traktowała w szczególny sposób. To wychodzi samo.