Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobo fruit

Co sądzicie o portalach randkowych?

Polecane posty

Jak bierzesz się za podrywanie przez neta to musisz wiedzieć, że jak jest ładna to dostaje setki wiadomości i odpisuje tylko przystojnym facetom lub takim, którzy umieli zagadać w ciekawy sposób. Wiesz ile one dostają tekstów typu: cześć popiszemy? Albo masz ładne oczy... Co bardziej zdesperowani komentują zdjęcia. Genreralnie przyzwyczajaj się, że mało Ci będzie odpisywało bo: nie zaimponowałeś jej tekstem , jest tak zajefajna w swoim mniemaniu, że odpowiada tylko Don Juanom; jest na portalu, żeby się dowartościować bo od swojego faceta nie otrzymuje takich słów. Czy można tam kogoś poznać? Pewnie, że można. Ja byłem kiedyś w związku z dziewczyną, którą poznałem na randce internetowej ale ona była otwarta na związek mocno. Większość ładnych dziewczyn niestety to nałogowe randkowiczki. Wyobraź sobie co może się dziać z atrakcyjną dziewczyną, gdy o jej względy zabiega setka facetów. Odpierd@la jej.. jest bardzo zapatrzona w siebie i umawia się z dużą ilością facetów w poszukiwaniu księcia z bajki, który w większośći nie nadchodzi. Takie laski mają skrzywioną psychikę trochę i wiesz mi lubi nie, ale one dominują na randkach internetowych

Gość gość
Są zarabiste polecam ale tylko te dobre takie jak www.sexportal.pl

Gość gość
Guzik prawda,mozna poznać fajną dziewczynę

Gość gość
Ja poznałem świetną kobietę na polish cupid tree, także można na portalach poznać swoją miłość. Nie można jednak zrażać się pierwszymi niepowodzeniami

Gość gość
Ja poznałem swoją dziewczynę na portalu szparka.pl więc chyba nie są one aż takie złe.

Gość Takaona2911
Ja poznałam na sympatii super faceta więc jak widać można :) Narazie się spotkamy ,poznajemy by właśnie nie brać kogoś w ciemno bo zależy nam już na związku na dobre i złe :)

Gość oluszek
Ja gorąco polecam www.dyskoteka.co Jest absolutnie bezpłatny i mimo, że dopiero rusza to ma już 6000 użytkowników, więc każdy powinien znaleźć swoją pokrewną duszę ;)

Gość gość
Jeśli już zdecydujecie się na to żeby mieć konto na takim portalu randkowym to na pewno taka wersja na komórke też jest tutaj rewelacyjnym rozwiązaniem i naprawde polecam.

Gość marzenaK
A czemu nie, czemu nie skorzystać? Skoro jest ich tak sporo i tak różne, to z pewnością każdy znajdzie jakiś portal dla siebie. A biorąc pod uwagę fakt, że w jednym miejscu możemy poznać tak dużo osób podobnych do siebie, posiadając dodatkowo o nich informacje na samym początku znajomości, to czemu nie skorzystać, w realu takich możliwości nie mamy... A takie portale stają się coraz bardziej popularne, ale też chyba coraz bardziej bezpieczne. Jak teraz coraz więcej osób z tego korzysta i coraz więcej osób jest świadoma co taki portal może oferować i jak się obchodzić z osobami po drugiej stronie ekranu, to wydaje mi się, że oszustw ostatnio jest coraz mniej. Ja przynajmniej mając konto od jakiegoś czasu na mydwoje, nie zauważyłam, żeby były jakieś problemy z oszustami. Ale to też może kwestia portalu, bo on akurat chyba nigdy z tym nie miał problemów, z tego co czytałam, pewnie to kwestia marki, poziomu portalu, ale też opłat, jakie są pobierane za korzystanie z niego. Ale ja wolę zapłacić, a później w spokoju korzystać z portalu i poznawać interesujących mężczyzn, a nie myśleć za każdym razem, czy facet, który do mnie zagadał, to na pewno ta osoba, za którą się podaje? A może to ktoś inny? A może ma żonę? A może chce mnie wykorzystać? Nie, ja wolę zapłacić i mieć spokój i profesjonalną pomoc ze strony portalu.

Gość gość
Mysle ze kocha się i tęskni jeszcze bardziej bo nie widzisz często tej osoby, więc moim zdaniem miłość z pewnością jest tez i większa :)

Gość gość
Zajrzyjcie na www.partnerdoseksu.pl Rewelacyjny sposób na poznacie wielu ciekawych ludzi.

Gość gość
uważam ,że to miejsce do poznawania ludzi jak każde inne, ważne by być uczciwym . osobiście polecam ten portal https://kochaj.pl/ jesli na prawdę zależy wam na odnalezieniu miłości to tu

Gość gość
Cześć! Serdecznie zapraszam Was do logowania się na portalu www.randkazmilionerem.pl ! Tylko PRAWDZIWE konta! Tylko BOGACI mężczyźni. Tylko PIĘKNE kobiety. Miłość, sex, zabawa, randki... To wszystko tylko na www.randkazmilionerem.pl !!!