Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

ale ze mnie katastrofa

Polecane posty

wszędzie czytam że osoby w moim wieku to mają mnóstwo znajomych i wiecznie z nimi przesiadują.ja tak nie mam bo u mnie poprostu nie ma dziewczyn w moim wieku takich w miarę mądrych.,... i co tu zrobić ktoś powiedział mi że będę popaprańcem życiowym bo nie mam znajomych, mam w to wierzyć??

a to na mnie wpłynie? jestem jeszcze bardzo młoda a czuję się jak stara babcia która nie może się cieszyć z życia i nie może mieć żadnych przyjemności w życiu.. nic mi niewolno..

ale nikt się na ulicy nie pojawi... nie mam przyjaciół, jestem odosobniona, w szkole z nikim nie gadam tylko siedze pod klasą i kuje

Gość Samanta Lesbiczka
Ja jestem mondra jak chcesz to sie moge z toba zapżyjaźnić :):):):):):):)

Myślisz, że tak łatwo jest na ulicę i kogoś poznać? Chyba se jaja robisz, bo inaczej tego się nie da wytłumaczyć. magnolia, to wynika z twojego charakteru. Może kiedyś kogoś podobnego do siebie poznasz, sporo jest takich odludków.

do tej pory wydawalo mi się że wszystko jest ok teraz zauważyłam że wszyscy mają znajomych, wszyscy mają luz a ja nie i to mnie zastanawia

oj. outsiderek ;) znam to, wiem to, miałam to. jak chodziłam do szkoły policealnej to też z nikim mi się gadać nie chciało. nie było osoby z którą bym mogła się dogadać. ale to się zmieni. jak pójdziesz na studia. tam będzie wiele ludzi. :)

Może poszukaj w sieci for i spróbuj tą stroną- ludzie tacy jak TY z takimi samymi zainteresowaniami itd.... Na ulicy spotkasz w wiekszości same młoty- wiec na to nie licz!

nic nie poradzę że jestem kujonem taka jestem że nic samo mi do głowy nie wejdzie, muszę na pamięć żeby nie było, jestem inteligętna i pojmuję co się do mnie mówi mam koleżankę która nie uczy się wogóle po przyjściu ze szkoły- wszystko pamięta z lekcji. odrabianie pracy domowej zajmuje jej pół godzinki, reszta to czas wolny czyli czytanie książek popularnonaukowych mi na nic nie starcza czasu, choćbym chciala wyjść gdzieś to zaraz muszę wracać bo mi bardzo szybo płynie czas

to ja mam do studii czekać?? nawet tu, na kafeterii wszyscy twierdzą że każdy ma mnóstwo przyjaciół i każdy wiek ma swoje prawa-ja ich nie mam

prawie wszyscy z mojej klasy przeczytali wszystkie książki harrego potera a ja ani jednej bo nie mam czasu

Tez nie czytałem harrego portfela, nie wiem co to ma za znaczenie.

no wszyscy tacy oczytani że hej chciałabym chodzić to szkoły średniej do innego miasta, mieszkać w internacie ale wiem że to niemożliwe

haha, hary portfel :D no nie mogę dziś z Wami. na każdym topiku ktoś mnie czymś rozbawia, ale tu jest fajnie ! ;) i ja też nie czytałam, nie oglądałam... może za stara na to jestem :P aczkolwiek mam tylko 22 lata i jestem jeszcze głupią piczą ;) ale...na kafe siedzieć masz czas ? :)

Gość do magnolii
poniewaz nie znam Twoich szczegółów, nie wiem co ci poradzic. A ty jaks ama uważasz? Dalczego tak się dzieje, że nikt z Toba nie chce sie kumplować? jak myślisz? Dalczego? Jaks obie szczerze odpowiesz na to pytanie to bedziesz wiedziala. moze jestes bardzo wrazliwa i dlatego

Hej magnolia🖐️ Nawiozujac do Twojej nauki,moze za duzo czasu poświęcasz nauce,chcesz dogonić koleżanki i kolegow z klasy,chesz byc lepsza od nich.I w zwiazku z tym uczysz sie wytrwale bo boisz sie ze nie umiesz,tak?

jakoś tak wychodzi, tutaj nikt mnie nie goni, siedze sobie i siedze może dlatego nikt nie chce sie ze mną kumplować bo jestem za poważna. ciągle jestem zestresowana, zdenerwowana. czuję że wszyscy są przeciwko mnie, nie potrafię wyluzować jestem strasznie biurokratyczna czasem też marzę, jestem uśmiechnięta ale nigdy nie jestem na luzie

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jak taka "inteligętna" byś była to byś tylu błędów ortograficznych nie robiła może nie dajesz się lubić?

tak jeszcze w szkole podstawowej ja i ta koleżanka uczyłyśmy się tak samo teraz to się zmieniło. ona ma w sobie taki dar przyciągania ludzi do siebie. za to samo ona zawsze jest bardziej chwalona a ja zawsze boję się że jednak nie umiem

Gość do magnolii
no wlasnie moze to jest ten problem, ze nie potrafisz wyluzowac, a ludzie luba sie smiac, zartowac i tym podobne. Ale dlaczego nie potrafisz wcisnac na luz? moze za bardzo zalezy ci na czyms, albo chcesz wypasc dobrze. dam ci rade: rob zawsze to co chcesz robic i nich nikt cie przed tym nie powstrzymuje w ten sopsob nabierzesz pewnosci i bedziesz silniejsza!

miałam to samo,uczylam sie i uczylam bo chcialam dorownac mojej kolezance,az w koncu zaczely wypadac mi wlosy,zaczelam chorowac i zrozumialam ze trzeba zwolnic.To jest tylko szkola! A co do kolezanek to moze nie trzeba je mierzyc wszytkich swoja miara?

zawsze jest tak że choćbym niewiem jak się nauczyła to będzie źle to mnie doprowadza do szału jestem postrzegana jako chłodna i wszyscy się mnie boją bo we wszystkim znajdę niedoskonałość