Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulkaaa21

z Visty na xp

Polecane posty

Gość madziulkaaa21

nie wiem jak wgrać windowsa xp na viste.gdy włoze płyte do laptopa z xp to nie odpala mi instalatora xp ale płyta w napedzie chodzi.nie wiem co jest.wie ktos moze co mam zrobić?

Gość zresteowac
i odpalic z dysku :). Instalator sie nie uruchamia, bo masz wgraną nowszą wersję sytemu.

Gość madziulkaaa21
i co mam zrobić???????napisz mi wszystko po kolei.plisssssssss

Gość aaaaaaaaassssssddddddd
Musisz przestawic w BIOSie kolejnosc urządzeń, żeby najpierw czytało z płyty, zapisać i wyjść z Biosu, wtedy będzie czytało. Poza tym jesli masz laptopa to musisz miec odpowiednie sterowniki pod XP do Twojego modelu laptopa ( te co masz do Visty nie beda pasowac :P )

Gość madziulkaaa21
a jak w laptopie wejsc do BIOSa?i gdzie zmienic te ustawienia zeby czytalo plyte od razu?

Gość tylko sprawdz sobie dokładnie
czy w ogole mozesz wgrac xp. bo ja np na moj model laptopa nie moge miec xp bo nie ma niektorych sterownikow

Gość tylko sprawdz sobie dokładnie
a plyte powinno odpalic przy starcie systemu

może lepiej daj komuś żeby Ci to zrobił i wogóle sprawdź na stronie producenta czy masz sterowniki do twojego modelu. Do Biosu wchodzisz podczas uruchamiania komputera ( pierwsze kilka sekund ) , a wchodzisz poprzez wcisniecie klawisza ........ i tu zalezy jaka masz plyte główną , może byc DELETE lub F2 lub cos jeszcze

Gość madziulkaaa21
aha dzieki!sterowniki na XP mam,sprawdzalam.A masz gg?pomoglbys mi?bo nie wim co w tym BIOSIE potem zmienic:(

autorko- pozwolisz,że podłączę się pod Twój topik, ale mam problem z officem. Kupiłam wersję na pc, zainstalowałam go sobie, wszystko ok, podałam klucz do produktu mężowi (jest z drugiej str.świata) i jemu pokazuje błąd :( o co chodzi? może mi ktoś coś doradzić? z góry dziękuję

patty diphusa -> a mąż instalował z tej samej plyty co Ty ?? Bo office jak XPek ma różne wersje ( cos w stylu ; HOME , Proffesional itd )

Gość roccccooo
widze ze pojecie masz mierne, wiec sie za to nie zabieraj bo tego nie zrobisz.

madziulkaaa21 - odpuść sobie , zapłać komuś za robote i bedziesz miec spokoj , szkoda Twojego czasu

oboje mieliśmy wersje próbne office'a w laptopach, a teraz nawet nie bardzo mam mu jak tę płytę wysłać :( ja sobie instalowałam ponad m-c temu i nawet nie pamiętam, bym wkładała płytę do kompa:(

Patty Diphusa pewnie ma inna wersje i klucz jest inny Zawsze mozna sciagnac z internetu darmowy zamiennik OFFICE'a ------------ OpenOffice

Gość madziulkaaa21
a ile kosztuje wgranie windows xp?

w sklepach komputerowych za samo wgranie xpka biora od 25 do 50 zl , w Twoim przypadku bedzie wiecej bo trzeba wszystkiego szukac Najlepiej popytaj wsrod znajomych