Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwasne soczki

moj maz twierdzi

Polecane posty

Gość kwasne soczki

ze jestem tam kwasna i nie chce mi robic minetki.dbam o siebie,o higiene w tamtym miejscu.tez tak macie?

Gość AskaAaaaa
przestan mu robic loda i bedzie po sprawie :)

Gość AskaAaaaa
no a czemu niby ona ma jemu robic dobrze a on jej nie? sorry ale niech sie traktuja sprawiedliwie... zasadniczosc w tym wypadku jak i w wiekszosci chyba jest zdrowa...

Gość kwasne soczki
no ale ja lubie mu robic lodziki...:) ale fakt jest to nie sprawiedliwe

Askaaa jesteś po rozwodzie czy co ??brak w tobie młodzieńczego zapału i ciekawości do tego tematu..Chyba ,że jesteś starą panną??

A może to nie jest wina Twoja, ale kosmetyków, jakich używasz? Może to jakiś krem do depilacji, może żel do higieny intymnej i źle spłukana piana? Za mało mamy danych. Powodów może być sporo. Spróbuj sie temu poprzyglądać trochę. Nie szukaj od razu winy w facecie. Jeśli to tylko jego wykręt, to faktycznie, sama nie rób tez mu lodzika. Może się sam zaciekawi, dlaczego przestałaś. Wtedy pogadajcie szczerze, ale bez wyrzutów.

Gość AskaAaaa
Nie ani po rozwodzie ani starą panną. Mam 23 lata jezeli tak bardzo Cie to interesuje. a co w tym dziwnego ze tak uwazam to chyba normalne ze albo oboje sie zadowalaja albo wcale...

Gość brokenHeart27
Ja myślę tak jak większość osób. Zaprzestań też robienia jemu lodzika może da mu to do myślenia, porozmawiacie i znajdziecie wyjście z tej sytucji. Powodzenia życzę.

Gość BarTeXxXx
no ja tez mysle ze jezeli go olejesz to wkoncu go to ruszy

Gość ciekawska*****
A my ostatnio bawiliśmy się z owocami mrożonymi, ale zabawa!!!! Muśnięcie lodowatym owocem i od razu potem gorący język. Polecam!!!!