Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulcia22

mały grubasek

Polecane posty

moja córka urodziła się z wagą4020 ,długa 58cm,teraz ma 5 mies waży ponad 10 kg a jest tylko na piersi.Mój mąż jest niski i szczupły-waży około 65kg,ja też mam 162cm i ważę 56kg.W centylach się nie mieści,je normalnie nie jest przekarmiana i nie długo,po 10-15 min.Taki urok.Zrzuci jak zacznie latać.

Gość paulcia22
i nie były potrzebne żadne badania? wszysko jest w porządku ze zdrowiem u twojej małej?

Paulcia nic się nie przejmuj- wszystko jest ok Mój mały jak się urodził ważył 2650 a potem bardzo szybko zrobił się nadprogramowy. Tak było aż do roczku. Jak miał 3 m-ce i prosiłam w sklepie ubranka na ten wiek- sprzedawczyni kłada na ladzie, a my z mężem patrzyliśmy po sobie i prosiliśmy raczej coś na roczne dziecko. Jak skończył roczek zaczął ciągnać do góry i teraz z tamtego misia zostały tylko okrąglutkie policzki. Nie miał robionych żadnych badań, wszystko było i jest w porządku

Gość paulcia22
jestem szczesliwa ze jest taki jaki jest i że nic narazie mu z tego powodu nie dolega i nie bedzie dolegac. A po za tym lepiej ze je a nie ze nie je wogóle!!! Dopóki jest wszystko w porządku to ja też nic nie będę zmieniać, w jego posiłkach.. a jak z dalszym rozwojem takiego malca? bo moj jest nad wyraz silny i mocny, sztywno trzyma głowe że nawet nie trzeba jej podpierać bardzo, za rece sam się ciągnie do góry. A czy ne bedzie problemu z siadaniem?

lekarka powiedziała ze by mnie ukatrupiła jakby mała taka była na sztucznym,a że na piersi taka jest -mam bardzo tłusty i kaloryczny pokarm.Nic nie kazała robić-powiedziała,że wyrośnie.Nie martw się.Zaczyna już sama siadać,tak więc waga nie przeszkadza widać.Ubrania kupuję na 80 na 5 mieś dziecko

Gość paulcia22
u mnie też lekarka powiedziała, że mam dobry pokarm, sysący i dlatego dobrze tyje.. Kazała jeść o stałych porach i tak jemy i o dziwo jest poprawa:) nie to, że schudł ale nie jest taki nabity... Poczekamy zobaczymy, pzdrawiam mamy małych grubasków:):)