Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karajuta

sex w wodzie

Polecane posty

Gość karajuta

heja... wpadlam na taki pomysł zeby kochac sie z chlopakiem w wannie albo w basenie ;P mniejsza ważne ze w wodzie. Nie biore zadnych tabsów anty. Musi on sie zabezopieczac? slyszalam ze w wodzie plemniki umieraja ale bedac we mnie i we mnie skonczyc to chyba sie zajdzie w ciaze co? bo nie wiem czy tam do srodka (do nas kobiet) woda dociera czy nie proszeo odp ;****

Gość nie nie dociera do nas woda
mamy tam takie wiarczaki ktore odbijaja wode od naszej pochwy

Gość karajuta
to w ciaze mozna zajsc? ;/ ale jak on ubierze prezerwatywe to raczej to glupie ;| to jak sie kcohac w wodzie?

Gość Bellissima ragazza
O my gosh, tylko nie na basenie... no chyba, że zrobicie to we własnym;) Co do śmierci plemników w wodzie - nie miej złudzeń, Twoja pochwa to nie woda;) Twój chłopak musi mieć prezerwatywę - jeśli nie bierzesz tabletek. Szczerze mówiąc, opcja: wanna plus prezerwatywa brzmi dziwnie, ale może dacie radę... Czemu nie łykasz tabletek, skoro masz stałego chłopaka? Masz jakieś kłopoty hormonalne?

Gość moj brat tez tak ma
a co? 14 lat masz i wspolzycie chcesz rozpocząć ? :D

Gość karajuta
tez tak mysle jak ty ;P ze to glupie :P wiec odpada xD nie biore tabletek bo mam 17 lat i nie chce jeszcze :P a poza tym nie wiem jakby mama zareagowala. A jakbym nie powiedziala to nie wiem skad bym kase wziela :P kieszonkowego nie dostaje :P

Gość Bellissima ragazza
Kurcze, masz za mało lat na tabsy, a wystarczająco dużo na sex? coś tu nie kuka;)

Gość karajuta
nie mam 14 lat... i nie zaczynam wspolzycia... robie to od 7 miesiecy

Gość Bellissima ragazza
O kurcze...

Gość karajuta
nie wiem jak z mama o tabsach pogadac... gdybym mogła (chodzi o kase) to bym brała.. ale nie mam jak :/

Gość do nauki

Gość karajuta
z nauka sobie radze dobrze ! wiec zostaw ten komentarz do siebie.

Gość Bellissima ragazza
Lepiej się zastanów, czy nie za szybko z tym seksem;) w sumie na Twoim miejscu też bym się"bała" mamy, w końcu trochę chyba przegięłaś;) zresztą nie wiem, może teraz wszyscy to robią tak szybko... W każdym razie ja byłam ciut starsza;)

Gość karajuta
no w sumie teraz dziewczyny w tym wieku zaczynaja ;P moja mama wie o tym ze teraz w wieku 17 lat sie zaczyna itd.. tylko wstydze, boje jej sie powiedziec ze ja juz zaczelam! :P mi sie wydaje z eona sie boi tego ze moge w ciazy przyjsc :P ale ja wiem na ten temat duzo :P no ale nie wiem jak do niej dotrzec ...

Gość Bellissima ragazza
Jestem tylko pare lat starsza od Ciebie i zaczęłam na pierwszym roku... i nie byłam jakimś wyjątkiem... Jaki to ma sens, sypiać z kimś w ogólniaku, kiedy rodzice cię kontrolują na maxa, jeśli zajdziesz w ciążę, to właściwie przegrałaś życie, musisz się uczyć do matury i w ogóle?

Gość ewka_ewka_ewwww
dziewczyna nie pyta was kochane kafeterianki i kafeterianie o zgodę a o ryzyko zjaścia w ciąze:P jak chce to niech uprawia seks z kim chce:D:D a tak serio- basen>> to zła opcja (nielegalnie, brudna woda,ludzie :P i higiena:O no chyba ze np pod prysznicem na basenie;) wanna moze być. Prezerwatywa koniecznie jezeli nie ma tab. jeszcze na sucho sprawdzcie czy nie za mała nie za duza :) i miłej zabawy

Gość karajuta
dzieki Ewka ;** w takim razie odpada ten pomysł xD no ale warto było sie spytac ;) przynajmiej sie czegos dowiedzialam :) a co do ogolniaka matury i ciązy ;P uzywamy prezerwatyw i po kazdym stosunku sprawdzamy czy nie pekła ;] jesli pekła Postinor duo lub jakies inne :P a jak nie pekła to szczescie ;]

Gość ciemnogród
seks w wodzie, to potencjalne żródło zakażenia drobnoustrojami typu grzybica, E-coli, etc. jakich jest mnustwo w wannie czy basenie. A używanie dodatkowo prezerwatywy zwiększa tarcie i przyczynia się do uszkodzenia śluzówki warg sromowych, pochwy, i stworzenia doskonałych wrót dla drobnoustrojów chorobotwórczych. A zajściu w ciążę coś takiego/sex w wodzie wcale nie przeszkadza!!!!!!!!. Totalna ciemnota z głupotą!!!!!!!! Był przypadek, że dziewczyna po kąpieli w domowej wannie, do której wcześniej spuścił się jej brat, a o czym nie wiedziała, zaszła w ciążę. Dopiero badania DNA wskazały na brata.

Gość oasmiioorniicaa
próbowałam kochac się z moim chłopakiem w wannie... ogólnie było fajnie, piana, swieczki itp., ale niestety bolało mnie, "piekło" w cipce... niestety, mimo pozorów, woda wysusza. ale woda jak na grę wstepna jest ok, przynajmniej jesli chodzi o mnie ;)

Gość dobra rada....
wpisać w google \"Fizjologia i filozofia seksu\" a później poszukać \"Antykoncepcja lub prokreacja\"

Gość dobra rada....
cyt.: ale niestety bolało mnie, "piekło" w cipce... Ww. cytat jest dowodem na uszkodzenie śluzówki warg sromowych i wnętrza pochwy. Ból i pieczenie jest dowodem na wtargnięcie bakterii i spowodowanie stanu zapalnego warg sromowych/pochwy.

Gość małamii.
Kondom i woda to niezbyt dobre połączenie naukowcy udowodnili, że gorąca woda i chemikalia używane do odkażania wody takie jak chlor, zmniejszają wytrzymałość prezerwatyw. Nawet jeśli jesteś szczęśliwym posiadaczem własnego basenu i jesteś pewien składu chemicznego wody, to jeszcze nie koniec problemów. Woda sprawia, że niemal każdy kondom staje się niesforny i wykazuje tendencję do zsuwania się, co może sprawić, że zamiast gorących (pod)wodnych rozkoszy zaserwujesz sobie i partnerce niepotrzebną nerwówkę, a producentom prezerwatyw spore dodatkowe dochody. Woda wypłukuje z ciała kobiety naturalne nawilżacze, których brak może skutkować nieprzyjemnymi otarciami miejsc intymnych. Twoich też. Dlatego zabezpiecz się, używając lubrykantu z silikonem, który nie miesza się z wodą i pomoże, by w wodzie nie było zbyt sucho.

Gość gość
prowadzi do tabletki antykoncepcyjne, może spirala nie wiem, może być Jaydesse

Gość gość
Bedac nad morzem razem z partnerem wybralam sie na wieczorny spacer plaza ubralam sie w przewiewba sukienke nie zaladajac bielizny podmuchy wiatru piescily moje intymne miejsca zaproponowalam sex w wodzie rozebralismy sie i weszlismy do wody partner podniusl mnie do gory i zaczal namietnie calowac kiedy poczulam ze jego penis sterczy i doitka moich posladkow nakierowalam swoja cipke na niego wtedy partber mnie opuscil a ja namietni poruszalam sie w gore i dol a on wchodzil w glab moza az do momentu kiedy fale masoaly moje piersi i tak do orgazmu.powtjsciu z wody mielismy ochotr jeszcze na sex na plazy bylo super szkoda tylko zr ba drugi dzien nie bylo tak dobrze liczne otarcia warg sromowych spowodowane dostaniem sie piasku miedzy nie ale mimo to mylo to mega przezycie