Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ucieszony

W ten piątek stracę prawictwo.

Polecane posty

Gość Ucieszony
Ja się łatwo nie zakochuję :P Poznałem ją w necie. Nie obchodzi mnie jej przeszłość. Wiem, że miała dwóch chłopaków przed długi czas. Razem 5 lat chyba, a sama ma 20. Będę miał zabezpieczenie. Nie zamierzam z nią być. Jest po prostu doskonała na pierwszy raz, bo fajna z niej dziewczyna ;)

Gość Ucieszony
No a ja się spodobałem, więc nie było problemu :P

Gość Ucieszony
No ona nie wie, pisałem już. Ja mam świeżo 20 lat :P

Gość Ucieszony
Myślę właśnie, że to jest ten czas :) Znamy się... 2 tygodnie? Ale poznaliśmy się w miejscu gdzie właśnie daje się ogłoszenia erotyczne, więc od razu sprawa była jasna. Wiem, że spotkała się z jednym kiedyś. Teraz ja do niej zagadałem i konto już usunęła. Naprawdę nie interesuje mnie jej życie seksualne, jej sprawa. Poza tym jest +, bo ma własne mieszkanie, które narazie stoi puste i w nim się spotkamy.

Gość zaraz umreee
eee prawiczek, to przystojny men z Ciebie:P

"To nie jest moja dziewczyna." a czyja? tylko uwazaj bo ci moze fakture wystawić za tą przysługe lepiej weż drobne na napiwek ;-)

Gość zaraz umreee
Ucieszony, aleś trafił chłopie. Toż to jakaś gościnna w kroku puszczalska, od której jeszcze sie jakims syfem zarazisz. Potem załozysz topik: ratunku - z moim penem jest cos nie halo

Gość Ucieszony
Czego mam się bać? :D Wiem, że ona to ona. Poza tym ma konto na NK. Nie ma się czego bać ;)

Gość Ucieszony
Jaka puszczalska? Ja też dałem ogłoszenie, więc równie dobrze może mieć o mnie zdanie, że jestem puszczalski :] Nie zarażę się niczym. I tak będą gumki.

Gość Ucieszony
Już nie ma tego konta, usunęła. A czy ona jest rozwiązła? Nie sądzę. I tak jest dla mnie na parę razy. To ma być tylko wspólna zabawa, nic więcej. On ma takie same podejście.

Gość zaraz umreee
ucieszony... Ty to dopiero naiwny jestes i niedouczony. Wyobraz sobie, że gumki nie chronią przed wszystkimi swinstwami, jakie czyhają na Ciebie podczas tych rzekomych uniesien:O A co będzie, jak guma pęknie? Pomyslałes o tym?:P Prawiczek... pewnie, ze wzrost to nie wszystko, ale dodając do tego urok osobisty, to juz powstaje piorunująca mieszanka:P

Gość zaraz umreee
I tak jest dla mnie na parę razy. To ma być tylko wspólna zabawa, nic więcej żalosc nad żałościami:O tak to jest jak dzieci zaczna sie w doroslych bawic

No skoro umawia się na seks bez zobowiązań to konserwatywnych poglądów z całą pewnością nie ma. Ja sobie nie wyobrażam seksu z kimś kogo nie darzę żadnym uczuciem.:P

Gość Ucieszony
To może poczekam jeszcze parę lat, ok? Po prostu nie obchodzi mnie jej przeszłość, jesteśmy tylko znajomymi. Liczy się dobra zabawa. W czym problem? Każda jedna, wszystko jedno gdzie poznana może mieć jakieś choróbsko. A czas wziąc się za siebie w końcu.

Gość Ucieszony
Nie dam adresu.

Gość zaraz umreee
Czas wziac sie za siebie... spadlam z krzesla:D:D: Dziecko osłabiłeś mnie teraz leżę i kwiczę

dajcie chłopakowi spokój jego sprawa..niech sie dobbrze bawi ...w sumie co za roznica czy sieidzie do łóżka z kims swiezo poznanym w necie czy z kimś poznanym na imprezie?..prawie zadna a jak chce sobie chłopak uzyc to niech uzywa chociaz to dziwne ze 20 latkowie umieszczaja ogłoszenia erotyczne:

Gość zaraz umreee
szczera dziewczyna.. popieram, że te ogłoszenia są jakieś smierdzące jakim trzeba byc desperatem, zeby oglaszac swa chec na sex w jakims oblesnym portalu erotycznym:O

Gość Ucieszony
Bo to prawictwo mi ciążyło... Na żywo byłoby mi trudniej. A tak jak już będę po to nabiorę komfortu psychicznego i będzie mi łatwiej :P Wtedy będę szukał już na żywo.