Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ucieszony

W ten piątek stracę prawictwo.

Polecane posty

Gość upupupupupupppppp

Gość yxzx
"Naprawdę nie interesuje mnie jej życie seksualne, jej sprawa." oczywiscie ucieszony, bo traktujesz ją przejsciowo. Ciekawe, czy tak samo powiesz o dziewczynie, z którą bedziesz chcial się byc dłuzej.

ja obstawiam, że i tak nic z tego nie wyjdzie. miałam okazję poznać chłopaka, który tak bardzo chciał, że aż nie mógł - to primo, secundo - jeżeli nie będzie między wami tego czegoś to też nie dasz rady i będziesz się czuł jeszcze gorzej. wygląd to nie wszystko - jest jeszcze barwa głosu, śmiech (a jak śmieje się jak doda?), zadbane ciało, ogolona mała, nogi, pachy.... życzę powodzenia, ale szczerze wątpię, że rzeczywiście stracisz to swoje prawictwo...

najlepszy sex to ten planowany :P zgodnie z normami w ten i ten dzien i o tej i i o tej godzinie..... i na 3/4 sie rozbieramy....:P jak ze to excytujace i podniecajace :P

jeśli się nie uda to tylko dlatego ze to mi wygląda na ściemę z strony tej laski a on? hmmm chlop chce sobie zwyczajnie włożyć i tyle...bez wzgledu na to kto to ma być...;-) zobaczymy czy sie tutaj pojawi

prawiczek - to był chłopak, z którym wcześniej się spotykałam, a po kilku miesiącach od rozstania chcieliśmy zobaczyć czy nam się uda. ale okazało się, że zbyt wiele nas dzieli - ja już studiowałam, w innym mieście, byłam w innym środowisku i miałam inne problemy niż on. tyle że dla niego fakt, że nie dał rady był powodem, dla którego nie chciałam z nim być i się trochę załamał.

brat_niedzwiedz - mój facet też tak planował swojego czasu... ale nie zawsze coś z tego wychodziło;):P bo albo niezapowiedziana wizyta jego mamy u niego:P albo mój naał pracy:P albo też inne super okoliczności:P hehe

wiesz, myślę, że i tak dobrze się zachowałam, bo go uspokajałam i mówiłam, że rozumiem, że to z emocji, że właśnie tak bardzo chciał, że aż nie mógł, przytulałam, pocieszałam, ale on był taki załamany i przez tak długi czas w ogóle się nie odzywał, że zaczęło mnie toi w pewnym momencie wkurzać. przecież to nie jest wielka tragedia, mogło pójść znacznie gorzej. poza tym nie pomyślał, że ja tez mogłam się poczuć z tym źle - że może go nie kręcę czy coś. ale byłam już doświadczona i wiem, że emocje, czasami alkohol uniemożliwiają pewne sprawy. prawiczek - głowa do góry - jedna i druga kiedy trzeba - wszystko będzie dobrze, tylko mądrą dziewczynę znajdź :)

prawiczek i kropka 1987 a jak spotkam dziewice i nie bedziemy wiedziec jak sie za siebie zabrac? wierz mi, jak już dojdzie do tego to... to samo przez się wychodzi i wie się jak za co się zabrac;)

prawiczek i kropka 1987 może nie mysl tak o tym, a naprawde co ma byc to i bedzie i bedzie oki:D moj pamietny pierwszy raz byl i dla mojego faceta pierwszym razem i... mimo jakis obaw bylo bardzo positive:D

a jak spotkam dziewice i nie bedziemy wiedziec jak sie za siebie zabrac prawiczek tylko uwazaj na uszy i nos partnerki :P:P:P tym sie słucha i wącha :P:P:P

prawiczek i kropka 1987 heh nie zazdrość mi, tylko nie mysl o tym tak albo zmien troche swoje myslenie,a bedzie ok;)

brat_niedzwiedz wierz, na upartego moznaby pokombinowac i...:P:P:P Boże co ja wygaduje:P to przez Ciebie bracie:P:P:P

prawiczek i kropka 1987 moze po pierwsze nie patrz na swiat przez pryzmat etgo,ze jestes prawiczkiem... po drugie nie dziel kobiety na dziewice i nie-dziewice.... po trzecie zdaj sobie sprawe,ze jest wielu prawiczkow czy tez dziewic, ktorzy nie mieli jakichkolwiek kontaktow cielesnych z plcia przeciwna,ale... ze soba jak najbardziej...;) no ale coz....

zdziwiona25 brat_niedzwiedz wierz, na upartego moznaby pokombinowac i.. zdziwiona co ty chcesz zrobic ? :O:O:O sadomasochizm samokaleczacy :P:P:P

brat_niedzwiedz ja nic nie chce zrobic:P tzn cos tam moze i chcialabym...ale ja ogolnie grzeczna jestem:D:P przyszla mama:D lubi byc grzeczna i grzeszna:P,ale z oczami podczas stosunku to ja nic specjalnego nie robie....poza patrzeniem:P

prawiczek i kropka 1987 wiec jak patrzysz na siebie w lustro to pierwsza mysl "kim jestem? " "prawiczkiem!" tak to mniej wiecej?;) zdajesz sobie sprawe,ze swiat nie kreci sie wokol samego seksu?;) oprocz niego jest pare istotnych czynnikow:P

prawiczek - a może to i lepiej, że dziewica? w sensie technicznym? bo i ona nie będzie wiedziała do końca jak to w praktyce wygląda (mam na myśli te dziewice, które nie przerobiły kamasutry poza stosunkiem waginalnym i błędnie nazywają siebie dziewicami), tez ją zżerają nerwy i ostatecznie możecie się z tego oboje pośmiać i rozładować sytuację. bo w moim przypadku to pewnie chłopak zaraz sobie pomyślał, że mnie zawiódł i na pewno nikomu innemu się to nigdy nie przydarzyło i uważam go za cieniaka - wszystko błędnie odczytane. naprawdę starałam się, żeby poczuł się ok, no ale to było silniejsze od niego

prawiczek i kropka 1987 blędnie myslisz,ale ja Ci tego nawet nie zamierzam wyperswadowac,bo... nie mam az tak wielkiego mlotka:P:P:P

Gość Ucieszony
Hehe, podbiliście temat ;) Muszę jednak zawiadomić, że dzisiaj to nie nastąpi ponieważ dziewczyna ma poważne problemy zdrowotne - wstrząśnienie mózgu...

Gość Ucieszony
No ciekawe.. tyle, że ma w opisie na gg ciągle opis o tym zawiadamiający :] Myślałem też nad jutrem, ale skoro ma ciągle zawroty głowy i wymiotuje... Więc kolejna data przypada na przyszły piątek. Wiem, że to dziwnie wygląda, no ale... Jakieś rady?

Ucieszony rady by przyspieszyc cosik?;) czy zeby wytrzymac do przyszeglo pt?:P czy moze by mimo wstrzasnienia mozgu...?;P

Gość Ucieszony
Przydałoby się przyspieszyć :p Nie wiem czy wytrzymam jeszcze tydzień :P Jestem tak nabuzowany, że codziennie się masturbuję, mimo, że normalnie robie to z 1-2 na tydzień :p Początkowo mówiła, że daje radę i się spotkamy, ale mija już 3 dzień i nadal z nią źle. A ja nie jestem nachalny i wiem, że zdrowie jest ważniejsze :]