Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MODELLING

NIECH WYPOWIE SIE TEN KTO WIE

Polecane posty

Gość MODELLING

jak to jest w branzy modellingu.czy te cale modeleczki faktycznie daja tyłka,zeby zaistniec?moze jest tu ktos kto obracal sie w tych smietankach?

Gość niktosia 83
niestety, żeby zaistnieć trzeba nadstawić tyłka :O Była laska mojego brata była modelką, narzekała, że angaże dostają panny które bez oporu wskakują odpowiednim osobą do łóżka. Z tego, też powodu porzuciła modeling a naprawdę była bardzo ładna (te niektóre gwiazdy modelingu mogłyby ją po stopach lizać :D

Gość wiosna lato jesień i zima
wrrrrrr jak mnie to wkurza!!!!!!!!! w modelingu powinny pracowac same baby!!!

Gość ciekwae
ciekawe czy tak jest wszedzie

Gość kokra33
oczywiscie ze tak jest wszytskie pseudomodeleczki doszly tylkiem

Gość blackcat
dla scisłości - modelki nie muszą byc ładne (każdy kto ma kontakt z branżą ten wie). Muszą byc chude i miec "coś" - reszte da sie zrobic ... Znam dziewczyne która była koszmarna "bez zrobienia" - naprostowali jej zeby aparatem, usuneli znamiona, odchudzili i robi sporą kariere - niestety jak wiekszosc tez zaczynała przez łóżko :o A na gale typu "dzentelmen" zawozili je autami jako hostessy ale normą było że jak "dzentelmen" chciał czegos to ich obowiązkiem było mu to zapewnic :o

Gość aaaaap
a natalia Siwiec czy Marta gut?

Gość alalala123
ja mam z tym styczność od jakiegoś czasu i powiem Wam, że wcale tak nie jest!! poszłam do nich, zostawiłam zdjecie, zadzwonili, poszłam podpisac umowe, dostalam znizke na portfolio i NIKOMU TYŁKA NIE NADSTAWIAŁAM. tu jednak chodzi o urodę. mój chłopak też się tym zajmuje od niedawna. i jesteśmy bardzo zadowoleni, bo nie robimy prawie nic, a są z tego duże pieniądze.

Gość AKURAT...

Zawsze chodzi o tyłek- jeśli nie potrafisz zawalczyć i nie pokażesz że nie tedy droga! Jak uleniesz raz- to już po Tobie:/ I to nie tylko w tej branży;D

Właśnie.. Aleście głupie.. nie tylko w modelingu i nie każdy tak robi.. Te baby czy nie wiem też chłopy co są na wyższych stanowiskach ale podkreślam nie wszyscy i nie zawsze!!! to muszą "coś dać" żeby zaistnieć

Gość hem hem
może na początku się toba zachwycą itp, ale później przyjdzie młodsza, zgrabniejsza i ładniejsza i co? bez odpowiedniej "reklamy" znikniesz szybciej niz sie pojawiłaś, ale tak jest wszędzie, sekretarki, jakies kierowniczki w poważniejszych firmach ...