Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blasksloncawschodzacego

połączenie OKRESU z SAEXEM

Polecane posty

"niedopieszczona" heh kolejne infantylne określenie. Nie wiem skąd i dlaczego wywnioskowane:) Tylko nastki walą takie kontry bez składu i ladu jak Ty:) nie wymądrzam się tylko próbuje Cię wyprowadzic z błędu malenka więc nie ciśnij się tak tylko daj sobie powiedzieć.

widac Ty masz z tym problemy, ze nie możesz zajść w ciążę, a co gorsza masz wielki problem ze sobą co widać jak czarne na bialym. Nie pier***le się po kątach jak zapewne Ty na każdej dyskotece w kazdej kabinie kibla. Hamuj mała.

Gość e.v.
nie uzywaj słow ktorych znaczenia nie znasz...a malenka nie jest okresleniem infantylnym? wiesz co madrzejszy ustepuje wiec Ci ustapie wymadrzaj sie dalej skoro tak Ci to podnosi samoocene....

Gość e.v.
moze skoncz juz opowiadac bo nikogo nie obchodzi ze dziecko sobie zrobilas w dyskotece w kabinie "toalety".Problem to jest ale ewidentnie po Twojej stronie...piekny jezyk masz ale to mnie uwazasz za głupią nastolatke..otóż rozczaruje Cie nie sprawdził sie żaden z Twoich domysłów ani nie jestem nastolatką ani tym bardziej nie mam problemu z zajsciem w ciaze. Ale jakos nie kreci mnie chawlenie sie "wielki brzuchem" na forum typu kafeteria...nie musze sobie podnosci samooceny jezdzac po innych tak jak Ty. dam Ci rade nie denerwuj sie bo zaszkodzisz dziecku.... P.s."widać jak czarne na bialym"-nie ma w jezyku polskim takiej konstrukcji gramatycznej..

To ty zaczęłaś mnie obrażać. To Ty pokazałaś jak bardzo jesteś słaba. Nie napisalam, ze zrobilam sobie dziecko z kabinie kibla, naucz sie czytac ze zrozumieniem. brzuchem się nie chwalę..prosiłaś się o to, więc ci napoisalam. daj sobie laska spokoj i idź lepiej spać bo jak widzisz nie tylko ja twierdze, ze to co piszesz to jedna wielka bzdura. Co do mojego powiedzenia... Widać przeoczyłaś kilka lekcji z j. polskiego, a słowo "czarne" to tylko 'przejęzyczenie'. i nie łap mnie znowu za słowka bo to świadczy tylko o Tobie i tym, ze szukasz kontry zeby się bronić.

Gość szymon1976m
jej,czemu kobiety w ciazy sa takie agresywne? :(