Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

Nic nie czuję

Polecane posty

doslownie nie czuje nic przyjemnego gdy sie z nim kocham :/ czuje go w srodku, juz tyle pozycji bylo i nic:/ zalamie sie... co to za seks:/

oj wez sie nie ziej bo serio zaczynam sie martwic jestesmy juz ze soba 2 lata i nic:/

Gość no to ja tak mialam
niedawno dopiero czuje coś co zaczyna być "przyjemnością". Ale za to on widząc że mi się zaczyna podobać kończy po 2minutach......

Gość ciekawska*****
orgazmu trzeba się nauczyć, ja z moim pierwszym przez pół roku też nic, zwykłe ćwiczenia gimnastyczne, ale teraz już wiem co mam robić, zeby mieć orgazm

Gość co robic ciekawska

no ale juz tak dlugo czekam nawet żadnej przyjemnsoci z tego nie mam :( juz nie chce tego orgazmu znaczy chce :P ale zeby chociaz przyjemosc z tego byla a naprawde Misiek mój sie stara i dlugo bardzo trwa nasz seks.

Gość rttgrthrt
a ja prawie 5 lat i tez bez orgazmu buuuu

Gość mmam tak samo
tez zadnych orgazmow nie mam :o

mam tylko orgazm łechtaczkowy. jak robimy TO jakos bokiem to tez przy okazji mi piesci lechtaczke wtedy dochodze

Gość ciekawska*****
Odpowiednie napięcie mięśni, coś takiego jakbyś powstrzymywała się od sikania, poza tym no niestety pofolguj swojej wyobraźni, zamknij oczy i nie staraj się za wszelką cenę mieć orgazm tylko sobie coś wyobraź, albo kogoś ..... Eksperymentuj, zmieniajcie pozycje, sex powinien być zabawą, pełny luz. Po jakimś czasie sama będziesz wiedziała co lubisz. A i pamiętaj faceci chcą "w dzień mieć super zaradną żonę, a w nocy wyuzdaną dziwkę" i nie ma w tym nic uwłaczającego kobiecie. Ja tak robię, mój facet odpowiednio przedłuża grę wstępna i czasami do orgazmu dochodzę po "trzech" ruchach, śmiejemy się czasem po co wchodzić do łóżka jeżeli nie ma być orgazmu i jak zapobiegać przedwczesnemu orgazmowi u kobiet. Baw się i powodzenia. Nie zapomnij o szczerej rozmowie z facetem

no tak ale na samym poczatku mialam doslownie raz taka zajeb*stą przyjemność.. jak to poczulam to stwioerdzilam ze lechtaczka dotego uczucia to jest nic... za drugim razem nic nie poczulam... zero ..:/

Gość ciekawska*****
Może potrzebujesz czasu, u młodych dziewczyn to musi potrwać.

no nie wiem... chce sie z nim kochac a podczas zaczyna to sie zmieniac:/ plakac sie chce jakwidze jak mu dobrze a mi nie:/

Gość ciekawska*****
Jeżeli wiesz, ze tego dnia będziecie uprawiać sex, to pooglądaj wcześniej filmiki które cię kręcą, to czasem pomaga

Gość do ciekawskiej
po paru ruchach orgazm?! zazdroszcze. ile lat seks uprawiasz, od poczatku mialas orgazmy pochwowe?

Gość ciekawska*****
No to przed wizytą faceta obejrzyj kilka, a później.... A może niby przypadkiem pogadaj o tym z facetem i razem obejrzyjcie, przenieście sceny z filmu do sypialni

Gość ciekawska*****
Nie od początku, jakieś pół roku to była tylko gimnastyka mam obecnie drugiego partnera, o normalnych rozmiarach, ale jest to facet na resztę mojego życia. I wiem jedno najbardziej działa na mnie jego podniecenie, a tak poza tym jak jestem na niego wściekła to nie wiem jakby sie\ę nie starał to z orgazmu nici.

ale ja nawet jak jestem podniecona to nic w srodku nie czuje nie wiem co z emna jest:/ czuje go wsrodku ale to tylko tyle

Gość Gooosiiiek
może ma za małego??:P

Gość ciekawska*****
Fakt, w seksie nie ma dla nas tematu tabu, rozmawiamy swobodnie. Znamy swoje ciała i nie wstydzimy sie siebie. Eksperymentujemy i mówimy sobie, jeżeli coś nam nie odpowiada. Miałam tylko dwóch kochanków i to szczęście, że zależało nam na sobie. Zawsze dbali o to, żebym to ja miała pierwsza orgazm. A mój obecnie moje kochanie jak nie mam orgazmu to zawsze pyta co jest nie tak, bo wie, ze w większości to nie moje ciało jest za to odpowiedzialny tylko moja psychika i boi sie, że coś jest nie tak, ze nabroił

Gość Gooosiiiek
ech.. jak zawsze standard co??:P ja tam na szczescie nie narzekam. rekord w pół godziny 4 razy:P

Gość ciekawska*****
Mój ma 14 więc to nie sprawa gabarytów, może twojej namiętności. Kochasz go, podnieca cie jego widok?

bardzo go kocham nie wyobrazam sobie zycia bez niego ... :/ a tu taka klapa jejku a ta gimnastyka na prawde moze cos pomoc?