Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta gorsza córka

JAKA JEST TWOJA MATKA

Polecane posty

Gość ta gorsza córka

Moja jest dla mnie koszmarem o wielu wielu lat

Gość AskaAaaa
moja ogolnie bardzo ok. chociaz wiaodmo nie zawsze zdarzaly sie rozne sytuacje ale raczej na + niz na -

Gość diabelnie
Diabelnie despotyczna

Gość nieżyjąca...

Gość ta gorsza córka
np. przez 15 lat ani razu nie odwiedziła mnie w szpitalu jak leżałam wieloooookrotnie z chorą córką

Gość córaaaaaa
fajna czasem jest

Gość przerażona kursantka
naj naj naj, cudowna ,wspaniał, kochana. Jest taką osobą że czasem aż łapię doły, że jestem niedobra i ją wykorzystuję. Kocham ją całym sercem, i mam nadzieję że moje córki tak będą mnie kiedyś postrzegać, jak ja Ją dziś.

Gość ta gorsza córka
córka sama nie chodzi trzeba jej pomóc to wstydzi się z nami iść do kościoła i usiąść razem w ławce w procesji pódzie przodem ażeby tylko nie znami czy to normalne

Gość poperdolilo cię
najukochansza i nawspanialsza na świecie 😍

Gość ta gorsza córka
gdy poczęstuje nas posiłkiem a jest jeszcze i siostra to tak kręci talerzem żeby ładniejsze porcje były po stronie siostry obłęd

Gość kmmk
Niestety nie zyje od 10 lat :( A ja mialam tylko 15 gdy zmarla. Wiem,ze bylaby wspaniala. Tesknie strasznie.

Gość ta gorsza córka
dawno temu piekliła się ciągle nie wiadomo o co wyprowadziliśmy się więc zaczęła wyżywać się na ojcu, tata zmarł zaczęła na drugim zjęciu i na mnie chociaż nie mieszkamy z nią razem

Gość ta gorsza córka
Boże jak ja Wam zazdroszczę nigdy mnie nie pogłaskała, przytuliła powiedziała że kocha zimna jak lód a wzrok małych oczu straszny

Gość dobre to
A ja ci współczuję. Mieszkacie z nią? Nie możesz się po prostu odciąć?

moja mnie rano przychodzi polaskotac na dzien dobry, zawsze razem oijemy kawke, zartujemy.. no kochana jest! ahh ide jej dac buziaka:D

Gość ta gorsza córka
dobre to - mieszkamy od wielu wielu lat oddzielnie dzieli nas 10 km a jednak złośliwości są ciągłe kiedyś siostra opowiadała mi o swoim problemie mtka przeszła obok stuknęła siostrę żeby mi nic nie mówiła, potem siostra zwróciła jej uwagę czy nie przesadza ah jak serce boli

Gość kafe112233
przerażona kursantka naj naj naj, cudowna ,wspaniał, kochana. Jest taką osobą że czasem aż łapię doły, że jestem niedobra i ją wykorzystuję. Kocham ją całym sercem, i mam nadzieję że moje córki tak będą mnie kiedyś postrzegać, jak ja Ją dziś. czuję się jakbym czytała o swojej :)

Gość ta gorsza córka
czytam Was i łzy same zalewają mi oczy nie jestem przecież złą córką mam duże dzieci które mnie kochają i pytam dlaczego?

Gość milanos
Mi niestety nie jest dany taki przywilej jak mieć matkę móc z nią rozmawiać ale za to mam wspomnienia po niej a byla to kobieta wspaniała kochalem i kocham ja nad zycie no ale cóż zycie..... spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą:)

Gość dobre to
Olej ją! Jeżeli w żaden sposób nie jesteś od niej zależna, wykreśl ją ze swojego życia. Po co ci ktoś taki? Lepiej skup się na kontaktach z siostrą i na swojej rodzinie.

Gość ta gorsza córka
milanos nie znam tego uczucia ale mi przykro - powiem tyle byłam na grobie taty rozmawiałam z kobietą którą znam i w trakcie rozmowy mówi mi ze moja matka rozpowiada że ma tylko jedną córkę a jest nas dwie, innym razem ktoś inny mówi mi to samo więc pytam moją matkę dlaczego to mowi nic mi nie odpowiedziała i zachowywała się jakby się nic nie stało zaczęła mówić o czym innym

Gość dobre to
I może nieco cię pocieszę. Nie każdy ma tak wspaniałą matkę, jak te opisywane w postach powyżej. Moja nigdy nie była taką zołzą jak twoja, ale też raczej mnie olewała. Dla niej byłam zawsze tą mądrzejszą, która ze wszystkim da sobie radę. Całą swoją uwagę koncentrowałą na moich dwóch braciach starszych ode mnie o 8 i 7 lat. Ponieważ zawsze byłam pozostawiana sama sobie nie wytworzyła się między nami jakaś szczególna więź. Nawet nie umiem powiedzieć do niej "mamo". Normalnie po imieniu jej mówię :D

Gość kafe112233
gorsza córka, moja babcia jest taka jak Twoja mama i pomimo, że moja mamuśka ma już dobrze po 40 to do tej pory jest jej smutno jak babcia nie potrafi powiedzieć dziękuję za życzenia w dzień matki, czy złożyć życzeń na urodziny i w ogóle, a poza tym przez ostatni rok, to chyba tylko mam do niej zadzwoniła 3 żeby złożyć życzenia i nic więcej, babcia nie czuje potrzeby kontaktu z nią ani z nami (czyli swoimi wnuczkami)

Gość dobre to
Zawsze byłaś ta gorszą czy to przyszło nie wiadomo kiedy? I teraz traktujje cię gorzej czy tak jak zawsze?

A moja jest zimna, nie czuła... Nigdy nie powiedziała że mnie kocha, bardzo rzadko za cokolwiek chwali... Jej małżeństwo z moim ojcem to porażka- tak więc mi i mojej siostrze wmawia że miłość jest nic nie warta że jej nie ma że nie tym należy się w życiu kierować. Jest cholernie rozgoryczona na wszystko, nienawidzi połowy świata, z rodziną nie utrzymuje kontaktów- przez co i ja i moja (kochana) siostra bardzo słabo znamy naszych krewnych. Robi o wszystko aferę, bardzo szybko się obraża o byle co, uważa się za męczennice... W dodatku jest nie miła dla mojego chłopaka i przyszłego szwagra... :/ Może chcecie coś dodać o własnych matkach? Będzie mi lżej że nie tylko moja jest taką flądrą...

Gość milanos
ta gorsza córka spróbuj z nią porozmawiać na spokojnie bo skoro tak mówi to na pewno coś ja gnębi może sie kiedyś pokłóciliście spróbuj z nia porozmawiać na spokojnie bez nerwów i nie bądź nachalna

Gość moja jest
fantastyczna, kochajaca, zawsze mi pomoze, robi za matke i za ojca, bo ojca mam niestety nie stworzonego do tej roli .. ale mame mam ukochana :)