Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mobilna Viola

Cabrio-Myjnia-pomocy!

Polecane posty

Gość mobilna Viola

Witajcie,muszę umyć nowo zakupione autko,a że to cabriolet nie mam pojęcia czy mogę wjechać nim na myjnię.Oczywiście dach zamknę:)

Gość mobilna Viola
ludzie ma ktoś taki dach? Wiecie czy można go myć w myjni?

Gość mobilna Viola
myślę logicznie....a deszcz,ulewny deszcz przecież leci na dach i nic się nie dzieje?! Ty chyba się nie znasz może wypowie się ktoś inny,ale dzięki:)

Gość mobilna Viola
Słodziaczku dzięki!!!To nie Matiz:)ale z tym Matizem to prawda?:) Wiesz co, to śmieszne ale na myjni nie wiedzą i kazali kontaktować się z serwisem myjni-sama nie wiem czy to śmieszne.

Gość o jeu no naprawdę
słodziaczek, żeś mnie teraz rozbroił :D a czemu nie można myć matizów?:D

Gość mobilna Viola
a moż tak,czy można myć cabrio?

No tak pisze na wielu myjniach (np. tych na Orlenie), a nie można dlatego, że myjnia może zderzak im urwac czy coś w tym stylu :D Piszę naprawdę :P Autorko - może napisz na forum jakiś wielbicieli cabrioletów? :D

Gość o jeu no naprawdę
hmmm, miałam matiza, jeżdzilam nim na myjnie automatyczne i nigdy mi nic nie urwało, ale może się coś pozmieniało :D

Gość kjn
omg jaka idiotka??? ale jaki masz problem z ta myjania?? ze dach przemoknie czy ze zerwie bo nei kumam. 1. nie przemoknie przeciez pada na niego deszcz a zima zalega snieg. 2 nie zerwie bo niby czemu??? ze tez odpisuje jakiejs idiotce.

Gość mobilna Viola
kjn-wiesz co,człowiek chce pogadać na luzie a ty z idiotką wyskakujesz! Szok,że tacy krytyczni ludzie po ziemi chodzą,przecież nie musisz odpisywać! Daj se luz człowieku!!! My tu spokojnie i z humorem gawędzimy sobie teraz o Matizach:)

Gość mobilna Viola
dla uściślenia,ponoć ciśnienie wody w myjni jest tak silne,że jest możliwość dostania się wody do środka.Teraz kumasz kjn? Zbyt dużo mięsa zjadasz człowieku:)