Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merkana

ostry seks

Polecane posty

Gość merkana

Czy zdażyło wam się naderwać sobie pochwę przy różnych ostrych zabawach albo sprawić że trochę pękła?

Gość merkana
Pytam bo mam właśnie taki problem.

Gość abcd*----
tak ale samo sie zablizni to male ale bolace pekniecia :( niestety

Gość loriii
napisz dokłądnie jaki?..Ja nie lubie ostrego sexu ale zdarzylo mi sie raz zatrzec..bolało fakt i dziwne uczucie:-(

Gość merkana
Mi się przydażyło coś gorszego, polała sie krew i mam dość duże to pękniecie, to już raczej rana. Nie wiem co zrobić żeby to się szybko zagoiło, wygląda okropnie i boli. To już trzeci dzień.

Gość lorii
idz dizewczyno do gina bomoze Ci sie nadzerka zrobic..nie zwlekaj

Gość merkana
a wszystko przez to, że mój tata kupił sobie pompkę do penisa... co go podkusiło??

MS---> Dziękuje i ja ze swej strony Tobie również dużo zdrowia i miości zyczę :)❤️ Nie mogłam sie powstrzymać przed wpisem czytając o tym jak ktos ma pezdę rozcharataną

Zaginęłaś jakoś ostatnio... To korzystając z okazji, że Cię namierzyłem - 😘 :) Spełnienia marzeń :) I to wcale nie chodzi o rozcharataną peezdę tylko o okres :O

MS---karva, ktos tu nie umie z nas czytac :classic_cool: wyraźnie jest napisane...." naderwać sobie pochwę przy różnych ostrych zabawach albo sprawić że trochę pękła?".... jednym słowem, pruła się jak dzifka bez szkoły :classic_cool:🖐️

Kometko, ale to wszystko prawda, tylko że następnego dnia był termin okresu i autorce się wydaje, że to efekt ostrej zabawy... A przecież nie była ze mną, więc tylko albatros wchodzi w grę :classic_cool:

nie, to stare trende starsze od węgla tylko że zawsze temat poruszany był od drugiej strony, znaczy jak przygotować ptaszysko

Nie śledziem tylko tuńczykiem :O To duży albatros :O Te po gimgownie mówią że jestem za głupi :O Prują się tylko po podstawówce :O

Gość merkana
Nie podszywać się pod mój nick a propos pompki

Gość merkana
I dajcie spokój mojemu tacie. Wszystko przez to że zapomniałam hasła do czarneg jnicka. Lepiej powiedzcie czy to sie samo zagoi?

Gość merkana
I dajcie spokój mojemu tacie, on nie ma z tym nic wspólnego, Wszystko przez to że zapomniałam hasła do czarnego nicka,zrobię sobie nowy. Powiedzcie lepiej czy to się samo zagoi?