Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merkana

ostry seks

Polecane posty

ja to mam jakis ocięzały umysł dzisiaj :O MS Tobie to ja na uszko mogę szepnąć ;)

Gość merkana
Lubię się tak bawić, jestem dorosła i nikomu nie robie krzywdy. No cóż tym raem przesadziłam. Na pewno komuś już zdażyło się coś takiego i może jest jakiś sposób na szybkie wygojenie? I czy mogą być jakieś konsekwencje ? Trochę się obawiam...

warkoczyku za duzo wolnych weekendów:O i się przestwic z błogiego lenistwa nie mogu 😭

merkana a moze pękła ci szyjka macicy :P

Kometko - Sz. P. - Szanowni Państwo? ;) Ale one są już dawno po szkole, tyle tylko, że jednej :O Kto przed emeryturą pójdzie do gimnazjum?! :classic_cool: Vicia, albo za cicho szeptałaś albo muszę uszy umyć :classic_cool: Albo jedno i drugie :)

nie szeptałam ale moge zaszeptac ;) bede u Ciebie za chwilę jak ta torpeda 33 cylindrowa :D:D

Widlasta nawet ta torpeda :classic_cool: Ale to dobrze, że nie muszę myć uszu :classic_cool: Trudno mi w nie zajrzeć, a chodzić do kibla z kamerką mi się nie chce... bo monitor został w pokoju 😭

Gość merkana
Nie mam okresu, po prostu mnie rzjebało. jak nie chcenie mi pomóc to po co wchodzicie na mój temat?