Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mahbub

pytanie do panów

Polecane posty

powiedzcie mi chłopcy, panowie, oczywiscie nie mam na mysli nikomu ublizac...ale dlaczego do cholery 75% z was nosi ogolone do zera lub prawie do zera glowy i te koszmarne hiphopowe ciuchy?? czy naprawde uwazacie ze to tak super wyglada??

podobno od komputera wzrok tez slabnie a jakos wszyscy siedza... a wlosy to przeciez zajebista ozdoba zarowno kobiet jak i mezczyzn...

Odpowiedź jest banalnie prosta. Nie mam na myśli ciuchów rzecz jasna tylko włosy. Z tego samego powodu, dla którego wiele kobiet rezygnuje z kobiecych długich włosów. Tak jest po prostu wygodnie.

no to ja w takim razie podnosze apel na forum bo juz naprawde nie mogą me oczy tego zniesc. Zreszta w tej kwestii dziewczyny nie sa lepsze niestety... balejaż tricolour tylko Polki noszą... czy az tak trzeba małpowac jedna od drugiej?? a wracajac do panow : ja was prosze, wezcie przejrzyjcie na oczy. Czemu sami siebie uposledzacie takim wygladem?

Boże jak ja nienawidze króciutkich włosów u facetów. Uwielbiam jak facet ma porządną, gęstą czuprynkę, w której można zatopić dłonie podczas namiętnych chwil ;) Oczywiście rozmumiem, że niektórzy nie ze swojej winy nie mają włosów lub mają mizerne

Czemu sami siebie uposledzacie takim wygladem? } A czemuż miałbym tego nie robić. ? W konkury się nie wybieram. :P

widze taką tendencje, laska musi dbac o siebie, tlenic wlosy, grzywke ukosną, zadnej innej, solara, biale spodnie, rozowa bluzeczka a wszystko to na 50 kg...a wam panom nie chce sie ani troszke wysilic"?? to tak trzeba juz malpowac, a potem za granicą mozna was ze 100m na ulicy poznac

Nie wiem o co ci chodzi z tym małpowaniem ? Włosy że się mogę uczesać ręcznikiem są dla mnie wygodne i tyle. Laski nich sobie tam wyglądają jak chcą. { a wam panom nie chce sie ani troszke wysilic"? } Nie rozumiem i pisze oczywiście za siebie, po jaką cholerę miałbym się troszkę wysilać ?