Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidzia zajac

Czy to normalne 8 tc a brak mdłosci??

Polecane posty

Gość lidzia zajac

Dziewczyny jestem w połowie 8 tc i od wczoraj już mnie nie mdli?? :) naczytałam się trochę o tym i jakoś mi tak dziwnie bo boje się ze coś możne jest nie tak z moim dzidziusiem Czy te mdłości nie minęły za szybko (dodam ze nie mam innych objawów typu plamienie itd)

Gość gunia0011
Czasem może, ale NIE MUSI, być to objawem kłopotów... Ja też nie miałam plamieńani innych objawów, a jak ustały mdłości to okazało się, że ... już nie ma mojej fasolki. Nie chcę Cię straszyć i trzymam kciuki by wszystko było ok! Niemniej zrób USG, już powinno bić serduszko....

Gość lidzia zajac
dzięki juz nieaktualne właśnie byłam w łazience :) zrobi co musiałam i juz jest o wiele lepiej. Pierwsze USG miałam robione 22.12 i widziałam mały punkcik a na drugie umówiona jestem na 15, mam nadzieje ze wszystko będzie ok. Jak to jest można tak "sobie" poronić i nie odczuć tego??? przecież musi to jakoś bolec, przyjść okres itp??

Jestem w 8 miesiącu i do tej pory nie wymiotowałam.. to jest dopiero dziwne...

Gość tajgerek
ja całą ciążę przeszłam bez wymiotów a plamiwnia pojawiły sie dopiero w 8 miesiacu ale to nie znaczne...

ja jestem w 3 miesiacu i mdlosci w ogole niemam ... a z dzieckiem wszystko ok nie kazdy tak samo przechodzi ciazE:)

Gość fiziak150
Ja miałam mdłości, które zniknęły z dnia na dzień w 8 tygodniu, ale nigdy nie wymiotowałam. Natomiast całą ciążę odbijało mi się:O

Gość sympatyczna133
ja cala cize nie mialam wyiotow zgage owszem, ale nie wymoity przestancie ja straszyc kazda z nas inaczej przechodzi ciaze ja tylam plus dla mdlosci jest taki ze te osoby przez wymioty z reguly tyja moja kolezanaj pierwsze 3 miesciace tak sie meczyla ze nic do pozazdroszczenie powinnas sie cieszyc, a nie marudzic, mi przez poczatek ciazy nic nie bylo no poza tym ze bylam slabsza i berdziej sie meczylkam