Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie mnie wkurza

dobroczynnosc na sile

Polecane posty

Biednie jest u mnie w domu. Jakos wiazemy koniec z koncem, od nikogo nie pozyczamy i o nic nie prosimy. Jednak taka jedna krewna na sile chce byc "dobra ciocia". Daje nam niby to jakies paczki, az glupio odmiowic, chociaz nikt tego nie chce. Wszedzie rozpowiada ile to na pomaga (jeszcze zanim cokolwiek przyniesie, wiec pozamiatane :O ). Tylko, ze nikt nie wie, ze te wszystkie produkty to chyba z jej lodowki starocie, bo przeterminowane, popsute. My tego nawet naszemu psu nie dajemy, tylko wyrzucamy :O Juz nie wiem jak sie od tej dobroczynnosci opedzic :O

wczoraj przywiozla nam kuchenke :O Juz pomijam fakt, ze mamy kuchenke... To ta jej jest niesprawna. Moze myslala, ze sie chcemy wzbogacic oddajac na zlom :O Tylko ciekawe kto to bedzie tachal do skupu :O

Gość widocznie piecze dwie
pieczenie na jednym ogniu - pozbywa sie z domu niepotrzebnych rzeczy i moze przypiąc sobie etykietkę, ze pomaga innym.:p

Dzisiaj przywiozła nam stary sedes. Śmierdział gównem jak diabli. Na szczęście udało sie nam wymigac od tego "prezentu"

nie, no sedesu jeszcze nie przywozila... Ale kto wie :P Moze kiedys :O