Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a może wiecie

poradźcie!!!!!!!Jaki prezent

Polecane posty

Gość jedną uwagę mam
Moi za 3 lata obchodzą 30 rocznicę i myślę, że jakaś fajna wycieczka to będzie dobry prezent, tyle lat poświęcili by nas wychować, właściwie nie mieli możliwości by wyjechać tylko we dwoje. I z całą pewności taki urlop tylko we dwoje im sie należy. Myślę o wycieczce objazdowej po Włoszech. Rzym, Wenecja, Toskania. Myślę, że taka wycieczka im się bardzo spodoba i będą zadowoleni szczególnie, że nie są nie lubią leżakowania na plaży, raczej wolą zwiedzanie :) A rocznica wypada w czerwcu więc pogoda na spacery po włoskich miasteczkach będzie super :)

O tak myślę, że wycieczka to byłby super pomysł a jeśli nawet nie wycieczka to np. weekend w SPA. :)

Gość daisyblue
To zależy od budżetu.. Ostatnio szukałam czegoś z koleżanką dla jej rodziców i znalazłyśmy w Warszawie takie salon z meblami i bibelotami, w którym były rewelacyjne obrusy francuskie. Ceny od 250 do nawet 1 500 PLN.. W zależności od rozmiaru, składu, etc.. Ona kupiła dekoracyjny obrus w bieli, ale były też np. serwetki pięknie pakowane po 2, albo bieżniki na stół.. Cudne rzeczy. W sumie podobno ok. 50 kolekcji. Jeśli rodzice organizują święta czy imprezy rodzinne, to fajny prezent. Marka zwie się Le Jacquard Francais.. ale mogłam zrobić błąd w pisowni.

Już widzę 90% panów po 50 tce z radością biegnących do Spa :-D Już lepiej jakiś wyjazd np do Hotelu Gołębiewski itp. czy nad morzem.