Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone____________________

pomóżcie,błagam Was --leci ze mnie jak ze wini

Polecane posty

przepraszam za to okreśłenie ale inaczej chyba się nie da :( mam miesiączkę od 6 lat[pierwszą w wieku 11 lat ], w miarę reguralne przez 4 lata, a ostatnio raz na dwa miesiące lub co trzy; i w międzyczasie plamienie takie, że wkładki nie wystarczają a okres tak obfity 5 dni największe podpaski muszę używać i daalej plamienie :( załamać się można 😭 w sobotę się zaczał[ i nawet nie bolało co jest podejrzane] i był taki jak zawsze. wczoraj zużyłam 15!! podpasek w ciągu dnia i całą noc biegałam do łazienki i nie zasnęłam; nigdy w życiu nie miałam TAK OBFITEGO, krew jakby tętnicę mi urwało :o i te skrzepy paskudne. dzis pojechałam do szkoly nieprzytomna prawie i pol godz. always night nie wytrzymała w autobusie 😭 wstyd jak cholera, napisalam klasówkę na pierwszej lekcji i pojechałam do domu 😭 ja już dłużej nie wytrzymam poradzcie coś

Gość tylko tylko
ginekolog ci pomoze, a nie osoby na forum. wiele jest czynników takiego stanu rzeczy, i raczej rzadko się zdarza, że ktoś tak po prostu ma, częściej to objawy pewnych nie prawideł.

oczywiście! natychmiast do gina! możesz dostać krwotoku że cię nie odratują! dzwoń i umawiaj się na wizytę

mieszkam na takim zadupiu, że nie ma u mnie ginekologa :( najwczześniej jutro bo jestem sama w domu i nie miałabym jak dojechać. ale to mnie przeraża. Mamie powiedziałam no i Ona że dobra dobra do lekarza pojedziemy jak ci sie okres skonczy :o i nie brałam żadnych tabletek od brzucha ani nic, tylko wit.c

niestety już dawno powinnas być u lekarza. I szkoda tylko, ze mama jest taka obojętna. takie sytuacje moga być niebezpieczne

postaram się coś zrobic i mam pytanie o co bedzie pytał mnie lekarz[mam nadzieje ze lekarka] jeszcze nigdy nie bylam :( dziekuje za dotychczasowe odpowiedzi 🌻

Gość szybko jedz
jak nie ma gina jedz na pogotowie i powiedz ze krwotoku dostałas bo to jest juz krwotok :(

w sumie w tym wieku to już pora na wizytę nawet jeśli nie współżyjesz i nie planujesz tego w najblizszym czasie. CO do lekarza wcale nie jest powiedziane ze kobieta jest lepsza :) fakt, może będziesz się mniej krępowac tym, ze masz się rozebrac ale bywa że mężczyźni bywają delokatniejsi a poza tym dla nich to nic specjalnego kolejna naga kobieta :) Na pewno zapyta cie od kiedy miesiaczkujesz, jakie długie są twoje cykle jak długo trwa krwawienie, poza tym przeprowadzi wywiad tzn zapyta o choroby w rodzinie itp.