Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o co chodzi

Prosze o pomoc- co sie stalo z moim chlopakiem?!

Polecane posty

Gość Prosze o co chodzi

Witam; mam chlopaka starszego o 4 lata. We listopadzie zaczelismy wspolzycie. Od polowy grudnia prawie w ogole przestalismy rozmawiac. Przychodzil do mnie, kochal sie ze mna, wypalal paierosa i wycodzil .Na moje pytania odpowiadal ogolnikami. Myslalam ze to moja wina bo bylam dziewica wiec aby rozruszac nasz ziwazek zaproponowalam sex analny. Ale on caly czas sie tak zachowuje! Myslalam ze to wina studiow- on ma 20 lat ale jego koledzy mowia ze nie. Czy cos ronie nie tak?

Gość lorii
pomysl kobietko troche..on traktuje Cie jak zwykła szmate..rzuc go i znajdz sobie odpowiedniego partnera, albo lepiej chłopaka.Z sexem mozesz jeszcze poczekac:-)

Gość Prosze o co chodzi
wieczoprami spaceruje po osiedlu i niby od niechcenia przewracam kontenery PCK z uzywana odzieza, nastepnie tarzam sie w znoszonych ubraniach, wydajac piski niczym bolcowany analnie piesek preriowy, bez skrepowania defekujac wokolo. Po zakonczonej orgii narzucam pierwsza lepsza rzecz i niezauwazona przez sasiadow pomykam chylkiem do domu, kryjac rumieniec zadowolenia

Gość lorii
podszywko jestem Twoja fanka:-D

"on ma 20 lat ale jego koledzy mowia ze nie. Czy cos ronie nie tak?" ?? sprawdz w dowodzie jak nie bedzie patrzył. może naprawde ma 20 lat???

Jak ja miałem 20 lat moi koledzy też mówili że nie... to nie jest dobry trop.

Gość lorii
jestescie the best:-D

Gość Prosze o co chodzi
Nie nie chodzi o to ze on ma 20 lat i studiuje i myslalam ze to przez dtudia ale oni mowia ze nie

Gość studia czy nie
i tak jest palantem. nie moze cie tak traktowac. jak dlugo ze soba jestescie

A ja myślę, że on Cie kocha, ale milczy bo nie umie się przed tobą otworzyć. Wcześniej, zanim poszedł na studia, byl niedojrzały. Potem dojrzał, że Cie kocha, ale nie dojrzał, żeby Ci o tym powiedzieć. Cierpliwości. Poczekaj przynajmniej do końca jednego kartonu fajek.

Gość kokosz
Ma inną i Cie zdradza albo jest jakis niebardzo......?

Ty nie robisz niczego źle. Tylko twój chłopak bardzo mało się angażuje w wasz związek - sprowadza go do samego seksu.