Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmysłowaKokietka

ON nie chce sexu...

Polecane posty

Gość ZmysłowaKokietka

Otóż,jestem z facetem 8 miesięcy... I powoli dreczy mnie fakt że.... on nie chce uprawiać sexu. Nie jest prawiczkiem,ale.. robił to tylko jeden raz, z ciekawości..z dużo starszą od niego kobieta,doświadczoną. To zdrzenie miało miejsce jakieś 4lata temu. On pozuje na \'\'zabawie\'\' Wiele razy próbowałam dowiedzieć się co jest przyczyną braku chęci. Czy mu się nie podobało?Czy ma kompleks? itp. Otóż,powiedział że podobało ale nie było to takie \'\'wow\'\' kompleksów żadnych nie ma. Powodem są konsekwencje tzn - wpadka. Ponoć bardzo sie tego boji bo wielu jego znajomych to spotkało. Ja nie ukrywam jestem osobą z dużym temperamentem i lubie sex, nie chce żeby uznał mnie za niewyżytą lub coś tego pokroju,l ecz brakuje mi tego, ostatni raz doczynienia z sexem miałam rok temu... Co myślicie czy dobry powód mi dał? Czy jest możliwe by nabrał na to checi?

Gość zadaj mu zasadnicze pytanie
czy jest aseksualny czy antyseksualny, jeśli aseksualny, to masz przeyebane, Remigiusz Rączkowski musi zacząć działalność

to jest jeden z trzech powodow dlaczego nie uprawiam seksu z kobieta

Gość ZmysłowaKokietka
:-( mhm... Tyle że to zbyt normalnie nie jest,to akurat wiem.. ale co dalej... :-(

pozostalo ci tylko czekac. nie naciskaj na niego. postaraj sie dac mu jeszcze wiecej czasu. pokaz ze go kochasz jeszcze bardziej...przeciez lepszy taki niz niewyzyty zboczeniec

Gość ZmysłowaKokietka
Heheh no już znalazłam jeden plus z tego,minaowicie : nie jest ze mną dla sexu :-) bo z takimi dośc sporo doczynienia miałam:/ ale... czy mi to dokońca odpowiada ? Hm..raczej nie..... Celibat już ponad rok....

Gość mialam tak samo
i po 1,5 roku powiedzialam dosc! i tak dlugo, bo po co komu taki facet, ktory traktuje kobiete jak siostre. zreszta pod koniec czulam sie totalnie odkobiecona. seks jest wazna czescia zycia i nie wyobrazam sobie, ze mialabym do niego namawiac mojego faceta, czujac sie jak przy tym jak niewyzyta k**ewka. to normalnie, ze kobieta chce sie czuc pozadana.

Gość ZmysłowaKokietka
Ale... on nie traktuje mnie w sumie jak siostre, bo są zabawy,w tym sie stara,nie powiem bo ja malo co robie w tym kierunku,za to jego moge pochwalic w tym.. ale..dla mnie to za malo, a jemu wystarcza... ja nawet praktycznie nie musze nic robic... :(

Gość Kijaneeczka
Pisalam o tym wczoraj... Moj nie chce, boi się, że zajde w ciąże. Cenie w naszym związku to, że zawsze rozmawiamy o wszystkim co czujemy, że jest na tyle dojrzały (ale to głupio zabrzmi) aby powiedzieć mi "nie jestem na to dojrzały". Nawet na to żeby sie pieścić, że zawsze jest jakaś mozliwość ze wpadniemy. Bardzo Go kocham, powiedziałam, że rozumiem, że damy sobie czas - jednak w środku mnie rozrywa. Brakuje mi tego. Tęsknie za jego dotykiem. Czasem czuję się zawiedziona, że jestem u Niego od 16 do 23 a jedyne co robimy to gotujemy, ogladamy filmy, rozmawiamy. Masturbując się sama w domu i chwile po tym jak dochodze - zaczynam płakać. Czy ja jestem nienormalna? Miesiąc temu kiedy spaliśmy razem, zaczał mnie tam piescic wkladając reke do spodni, nagle wyjal szybko, odwrocil sie o poszedl spać. Wpadlam w szał.. powiedzialam, że nie chze zeby mnie dotykał. Spalismy do rana obrazeni, zabolalo Go to. I, że niby co? Jak znowu mu się 'zachce" to ja mam byc zwarta i gotowa? Wtedy mnie zaboli, ja czekalam.. chyba mu odmowie, chyba jestem tak wredna i chce pokazac mu 'jak to jest'. czuje sie z tym źle..

Gość ZmysłowaKokietka
Moj uznaje zabawe... czesto sie bawimy on woli to od sexu,jak mi powiedział.. jednak ja mam chyba na odwót,moze dlatego ze jestem bardzo wymagającą kobieta w tych sprawach hihi ;P ale nie o tym mowa... tak samo... anal... za tym jest. Ostatnio nawet 'niby' próbowaliśmy.. Jednak ja to już robilam i mi sie to nie podoba....

Gość wiecie co dziewczyny
czytajac takie wypowiedzi zastanawiam sie, czy nasza ostatnia nadzieja nie stala sie hormonalna antykoncepcja - obniza libido :D

Gość ZmysłowaKokietka
Co do tabletek anty... on uwaza ze moga nie zadziałac =] a nawte jeśli to ja nie moge ich używać :( mam nadciśnienie....

no to macie problemy dziewczyny.Może tak być ,że facet jest tak zestresowany obawą ciąży że ma trudności z seksem,ale nie musi to być stosunek - możecie inaczej się zabawiać.Przecież normalne uprawiac petting i tak dochodzić do orgazmu.Bo to co napisałas, że się masturbujesz po powrocie z randki że aż płaczesz to naprawde nie jest zdrowe dla twojej seksualności.Orgazm (rozładowanie napięcia ) powinno być miłym odprężeniem a nie stresem.Porozmawiaj z nim o tym ,bo ja myśle że mu wystarczy jak sobie zwali mając fantazje gdy ty wychodzisz i jest zadowolony.Powiedz mu ,że guma i globulki i ewentualnie kalendarzyk małeżenski zabezpieczają w 100% przed ciążą.

Gość ZmysłowaKokietka
:-) ja akurat nie płacze.... ale z orgazmem....... przez zabawe nie dojde ;-)

Gość Kijaneeczka
Rozladowanie tego napiecia polega na przyjemnej zabawie.. a na koncu jego wytrysku i moim orgazmie. Inaczej nie chce, inaczej nie ma sensu..

Gość Kijaneeczka
on nie chce. On sie boi. Mam tego dość. jestem zawiedziona i trzymam to w sobie

wierz mi Kijaneczko, że mało par jest tak zgranych żeby mieć równocześnie orgazmy.Trzeba dlugich lat ćwiczeń z jednym partnerem

Gość Kijaneeczka
a niby co to ma do rzeczy? Od kiedy przywyczailam sie do dotyku, nie chce juz sama. Wole jego dlonie, pocalunki, jezyk, nasze jeki. mam 18 lat

Gość Kijaneeczka
Czy ja cos wspomnialam o rownoczesnych orgazmach?

Gość ZmysłowaKokietka
Mam 20lat.... on 21. Ogolnie mam problem z Orgazmem,ciezko do niego ;p tylko w jednej pozycji moze sie zdarzyc,maxymalnie w dwoch ;P a co do masturbacji :D natrysk.... ;P

skoncz z natryskami i tylko uzywaj raczki ,bo jest inny rodzaj stymulacji ktory później wpływa na to ze partner ciebie nie będzie mógł zaspokoić

Gość ZmysłowaKokietka
Oj młooodziutko sie za prysznic wzielam... wiem... ze to jest po trochu przyczyną tego... ze jestem wymagająca... ale..od tego jestem juz uzalezniona,kiedy tylko ide sie wykąpac.... a bylam dośc młoda jak mialam pierwszy orgazm... z 13 lat ;] pózniej mialam faceta... z ktorym mialam pierwszy raz i byly hoho wielkie problemy ze nie dochodze... sama sie dziwilam ze 'sie nie da' ale...pozniej przy naprawde dlugiej i mocnej zabawie raczką i tej wybranej pozycji udalo sie ;-)

wszysko kijaneczko z toba jest normalne Musisz poszukać jakiegoś normalnego faceta starszego Masz 18 lat i właściwie wchodzisz w zycie seksualne a wiedz że "pierwsze koty za płoty"