Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koteczek17144

strasznie newowa

Polecane posty

Gość koteczek17144

witam. mój problem polega na tym ze ostatnimi czasy stałam sie bardzo nerwowa ;/ wszystko mnie denerwuje,wszyscy. Mam 18 lat i chodzę do 3 klasy liceum. W mojej klasie oprocz 2-3 osob z ktorymi sie najbardziej kumpluje reszta dziala mi na nerwy :/ w domu jest to samo !!! Matka mnie denerwuje a kazdym kroku,ciagle zrzędzi ze nie ma pieniędzy.Co prawda ostatnio remontowalismy dom i poszlo tego duuuzo ale np na korki dla mnie kasy nie ma ale dla siebie na papierosy ,ktore kosztuja ok 10 zl to kase ma ;/ zaluje mi na kazdym kroku... kiedys nawet powiedziala zebym nie jadła jej jedzenia O_o... masakra ;/ Gdy z nią "gadam"(a to gadanie polega na krzykach) to ona wyzywa mnie od sk*** :(:( to jest najbardziej bolesne :(:( Jedyna osoba przy ktorej "odpoczywam" jest mój chłopak tylko że on jest na 1 roku studiów ponad 200km ode mnie i widujemy sie tylko w weekendy, i to nie w kazdy,zalezy kiedy przyjezdza. NIe wiem co sie ze mna dzieje, czy to rodzina tak na mnie wplywa czy otoczenie ...nie mam pojęcia.. Doradzcie co moglabym zrobic... moim najwiekszym problemem jest wlasnie matka;/ juz wszystkiego probowalam,gadalam z nią wielokrotnie ale to nic nie dawało... mam zawiązane ręce...

Gość QalutQqaQ
hm... współczuje..... na twoim miejscu bym nie rozmawiała z matką skoro taka jest;/

Kombinuj tak aby ci się udało jak najszybciej usamodzielnić bo z tego co opisałaś już raczej ci się nie uda dogadać z matka (przynajmniej teraz)