Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina_karola

mam ze soba problem.. pomoze mi ktos ?

Polecane posty

Gość Koniobij
No to musi cię ktoś porządnie wyruchać to ci przejdzie. :)

Gość frutka
może jakieś ziolowe leki typu valeriana, albo meliska na początek. Ale najlepiej było by znalexc powody rozdrażnienia.

Gość Lady kabanos
może jakieś ziolowe leki typu valeriana, albo meliska na początek. Ale najlepiej było by znalexc powody rozdrażnienia.

Gość Lady kabanos
No właśnie może też brak sexu:) ;D

Gość Lady kabanos
Spróbuj. Nie zaszkodzi napewno.

Gość Lady kabanos
A ile lat masz? Może burza hormonów hm?

A więc tak : Jeżeli jesteś teraz w okresie dojrzewania to cięzko będzie z poprawą. Nastolatki tak mają że o 15: 00 się smieją , są milutkie a za godzinę wrzeszczą ile sił w gardle . Mimo wszystko picie MELISY powinno pomóc :) Będzies zlepiej spać , odświeżysz umysł , uspokoisz się , koncentracja itd :) pzdr

Gość Lady kabanos
Raczej burze powinnaś miec już za sobą, jednakże nie jest to wykluczone. Może jesteś ogólnie osłabiona i przez to bardziej wrażliwa na różne sytuacje.

bardziej jestem niemila niz nerwowa. rozmawiam np z chlopakiem i nagle na normalne pytanie odpowiadam mu takim niemilym tonem. zdarzylo sie juz ze zwrocil mi uwage, ale nie w takim negatywnym sensie. no i jak ja to robie, to nawet o tym nie mysle. przeciez staram sie byc mila i samo tak wychodzi, a pozniej tak mi sie przypomni jakim to ja tonem powiedzialam i mysle, ze tak nie powinnam i wtedy zaluje. nerwy tez nie sa az takie mocne, ale nie powinnam robic tego tak czesto jak robie. :(

Co do leków to nie wierz w cuda bo chemia tak naprawdę wykańcza organizm. Melisa to zioło więc polecam :) Do psychologów też nie polecam iść bo to lekarze prywatni a polska prywatyzacja to dno ! Wyrzucisz w błoto kupe forsy i być może jeszcze bardziej zgłupiejesz bo będziesz sfrustrowana tym że kasa poszła na marne

Gość Lady kabanos
A może masz jakieś stresy w szkole bądz w pracy. Jakieś dążenie do celu? Może brak chłopaka, lub niespełniona miłosc?

Gość jgcjgc
a stosujesz pigułki?

no czasami tak wlasnie mam, ze jestem jakas rozdraniona, a pozniej usmiecham sie sama do siebie. hmm udane dziecinstwo? kochajacych rodzicow? moja mama zmarla, gdy mialam 11 lat, moj braciszek jest w anglii, ale tate i chlopaka mam najwspanialszych na swiecie. a jestem bardzo wrazliwa osoba. od malutkiej. zawsze o wszystkim przemyslam, martwie sie itd. moze to i dobrze ale chyba az za bardzo...

Gość Lady kabanos
W takiej sytuacji piłabym meliske i popgadała bym z chłopakiem, że robisz to niecelowo, żeby nie poczuł się odrzucany itp. Moze to takie chwilowe. kazdy ma gorsze dni. powodzonka:)

Gość Lady kabanos
W takiej sytuacji piłabym meliske i popgadała bym z chłopakiem, że robisz to niecelowo, żeby nie poczuł się odrzucany itp. Moze to takie chwilowe. kazdy ma gorsze dni. powodzonka:)

w szkole tez jest wszystko ok. ja juz nie wiem jak sobie z tym poradzic. w wieku 13-16 lat tak nie mialam jak mam teraz wiec nie wydaje mi sie, zeby to bylo na tle dojrzewania, no ale nic nie mowie na pewno... nie wiem

Gość Lady kabanos
Pij ta meliske z tydzień , wypocznij ( zwłaszcza śpij conajmniej 8 godzin) i zobaczysz czy przejdzie.

Gość Sto -
Karolina - śliczne imię

Gość Grasza
mam 20 lat i ostatnio zauwazyłam na szyji, okolicach brody i na piersiach włoski...są one nieliczne, ale gdy byłam ostatnio na wizycie u kosmetyczki kazała mi się ona skierowac na badania.. Tylko gdzie? do jakiego lekarza? występowanie tych wloskow to pewnie skutek jakiejs choroby hormonalnej... i czy moze to miec wpływ na to, ze mam małe piersi i ostatnio wogole nie rosną? czekam na odpowiedzi.

i mam jeszcze jedno pytanie, bo mam w domu jakas herbatke i chyba jest to melisa, ale nie jestem pewna. nie mam tekturowego opakowania, tylko te papierowe, gdzie woreczki sa juz w srodku. jest ono biale i ma takie zielone napisy. FLOS chyba. (dziwna czcionka) to melisa ???