Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca007

Jak smakuje kobieta? minetka

Polecane posty

Kobieta podczas minetki smakuje CUDOWNIE

Gość chetny gostek
kobieta w ogóle smakuje cudownie, chętnie poznałbym taką, która pozwoliłaby mi się jej intymnością degustować. Ale czy są tutaj w ogóle zainteresowane panie?????

Gość chetny gostek
to o której mam jeszcze raz zapytać, jak myślisz?

Gość chetny gostek
hmmmm, dziękuję za dobrą radę dobra kobieto...postaram się więc później.... myślałem tylko, że tak krótko przed południem znajdą się jakieś ciekawe panie, które chciałyby za wszelką cenę dowiedzieć się, jak smakują.... Służę chętnie moim "miernikiem" smaku... :-) o każdej porze dnia i nocy

Gość chetny gostek
jestem dobrej myśli i dobrego smaku.... :-)

Witajcie.ja też należę do degustatorów tego smaczku.Mam nadzieję,że kobietki doceniają smakoszy tego swoistego eliksiru... Należy się tylko odpowiednio do tego zabrać,smak często zależy od umiejętnego podania potrawy...

Gość chetny gostek
gdzież to podziewają się te ciekawskie panie, które pragną dowiedzieć się, jak smakują?

Gość tajemniceseksu
Polecam dobry poradnik jak zrobić idealną minetke Można go pobrać tutaj: www.mineta.tajemniceseksu.pl

Gość tajemniceseksu
Polecam dobry poradnik JAK ZROBIĆ IDEALNĄ MINETKE Można go pobrać tutaj: www.mineta.tajemniceseksu.pl

Gość jurek łajdus serock
pachnie jak ryba smakuje jak kurczak

Gość mata78
Moj partner na pytanie "jak smakuje?" odpowiedzial mi tak: Wiem kiedy masz dni plodne, bo wtedy smakujesz jak takie ciezkie, mocne wino, w inne dni smakujesz jak takie orzezwiajace, lekkie wineczko. Nie jest to nieprzyjemny smak, ale roznica jest zdecydowana. Ładnie, prawda? I jeszcze jedno: nie mieszajmy tu higieny i smaku kobiety. Nie wyobrazam sobie zblizenia, nawet bez pieszczot oralnych, bez kapieli wczesniejszej i depilacji. O tym sie po prostu nie mowi.

Gość Viciu73
Piszecie jakieś głupoty. Ja kosztowałem kilku kobiet i w różnych okresach cyklu. I zawsze smakuje tak samo. Ja po prostu uwielbiam robić minetkę i zupełnie mi ten smak nie przeszkadza (jest lekko kwaskowaty).

Gość gość
Ja wczoraj smakowałem . Sama słodycz , nie mogłem się powstrzymać .

Gość gość
ile orgazmów może mieć kobieta

Ja osobiści uwielbiam smak kobiety, smak mojej zony jest cudowny... smakuje jak najpyszniejszy soczysty owoc świata... uwielbiam gdy jest bardzo podniecona wtedy jest jeszcze smaczniejsza... Jesli się kogoś kocha, zna jej fantazje, marzenia i potrzeby to seks oralny jest naprawdę czymś niesamowitym, czymś pięknym.... ogólnie seks z ukochaną osobą jest nieziemsko przyjemny

Gość ktośiek
jak ogolona to smakuje jak lizak. A jak z włoskami to smakuje jak lizak z pod szafy.

Gość Jestesmy_szaleni
Robiliscie chociaz kiedys minetke, ze oceniacie? Smak jest kwasny, szczegolnie po masturbacji.

Gość gość
gosc Kobieta smakuje super i te soczki hm hm :-) mega dobry smak :-) kazdy facet to uwielbia Ja bynajmniej uwielbia MNIAM MNIAM:-) :-) :-)

Gość gość
gosc CZYSTA ZADBANA CIPUNIA SUPER SMAK DLA KAZDEGO FACETA MNIE BAAAARDZO SMAKUJE I PODNIECA MNIAM MNIAM:-) :-) :-) :-)

Gość gość
gosc jestem facetem mnie smakuje wysmienicie mniam mniam :-) :-) :-)

Gość gość
Bardzo smakuje ,a najsmaczniejszy jest wytrysk ktory ssie i zlizuje z wnetrza cipki.Facet co lubi minetki to nie facet.Zonka moj wytrysk spija mamy oboje smaczny wytrysk.

Gość gość
zaraz rzuce pawia, fuujj..

Gość gość
gosc sluz mojej Kochanki jest mega dobry moge lizac cipunie pare razy dziennie:-) :-) :-)

Gość gość
Smak kwasny słony nieraz z nieprzyjemnym zapachem zalezy niezbyt przyjemny

Gość gość
Smak super nie spotykany i szukany, czego więcej !!! Lizac!!!! Pieścić i całować, nawet nie umyte i z krwią. Są pyszne!!!!!