Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troche Wstydziuch

Facet i Prostownica do włosów

Polecane posty

Gość Troche Wstydziuch

Witam,mam delikatne pytanie, czy chłop używający prostownicy to jest dopuszczalna rzecz czy juz przegięcie? Mam straszne kędziory na głowie ktore zwyczajnie mi sie niepodobają, chcialbym miec proste wlosy ale do fryzjera na trwale prostowanie nie pojde bo sie wstydze. Prostownice swoją droga tez sie wstydze kupic, szczegolnie kobiet przy kasie heh :P więc wyśle siostre albo koleżanke. Tylko interesuje mnie wasza opinia jak wy sie na to zapatrujecie.

Gość ankaaa1990
hej, nie wydaje mi się to dziwne, jeżeli kręcą Ci sie włosy albo po prostu chcesz, żeby były ładnie ułożone proste, to nie widze w tym naprawde nic złego...

Gość Izuńkaaaa
Hejka, uważam że to świetnie że o siebie dbasz teraz u facetów to rzadkosc....a szkoda bo my, kobiety, bardziej od superprzystojniaka cenimy tych mniej przystojnych, ale za to pachnących i dbających o siebie facetów.Ale to już inny topik..:) pozdrowionka, to naprawde zaden wstyd:)

Gość lolka ta od bolka
sprzedawca i tak pewnie pomysli ze to dla dziewczyny prezent, zreszta co Ciebie obchodzi co kto pomysli.

Gość autorko tego topicu
mnie chłopak kupił prostownicę na urodziny i nie wstydził się iść po nią do sklepu :P skoro będziesz lepiej się czuł z wyprostowanymi włosami to czemu nie? choć ja uważam, że loki u faceta (zadbane) są sexy! mój je ma i kocham je :D

Gość yhyhuhhu
zetnij je :)

Gość chudzinka91
nie wstydz sie;)

Gość nie widze problemu
ja nie raz prostowala wlosy kolegom :D jasne ze nikt nie bedzie wnikal w sklepie dla kogo ta prostownica... poza tym mozesz tez zamowic na allegro :)

Gość siedemnasty
rozumiem jak jakis dzieciak boi sie kupic kondony w sklepiej, ale zeby normalna osoba bala sie kupic prostownice? ja tam nie dosc ze kupilem, to jeszcze czesto laze po ludziach w akademcu i pytam sie czy mi ktos wlosy pomoze wyprosotwac:D no ale ja mam tylko grzywke do prostowania bo mi troche na boki schodzi, a fryza mam 100% stajl XD

Gość Troche Wstydziuch
Ja widocznie nie jestem normalny i wszystko co zbyt babskie to mnie przeraża :) Ostatnio szukająć maszynki do golenia zagubilem sie w "Rossmanie" na stoisku podpaskowo depilatorskim. Prawie dostalem wylewu jak sprzedawczyni mnie tam zobaczyla. No nic nie wazne. Ale dzieki za opinie wszystkim. Jutro ide po prostownice. bedzie co ma byc !

jeśli masz akurat taką potrzebę jak prostowanie włosów to czemu nie:) wszystko jest dla ludzi:)

Gość Demek
Wiesz kolo .... ja tez używam prostownicy..... i powiem szczerze że lepiej wyglądam w prostych włosach niż w kręconych..... używam jej z racji tego ze mi się włosy kręcą..... Jestem w dzikiej sytuacji gdyż mieszkam na WSI (takiej wye...nej) i w związku z tym tu ludziom się wydaje to dziwne....;( ale jakoś się żyje ;)

Gość samotna.dzisiaj.dziewczyna.22
dla mnie to troche gejowskie.... a nie mozesz miec takich krociutkich? justin timberlake ma kakie krecone i dlatego ma tak krotko obciete i jest ok.

Gość jakiś ktoś
@samotna.dzisiaj.dziewczyna.22 Sama se jesteś gejowska :P Ja prostuje bo po prostu jak tego nie zrobię to wyglądam tragicznie, krótkie miałem ale nie lubię bo wyglądam jak jakiś dres a o takich nie należę. Aktualnie zastanawiam się nad chemicznym prostowaniem włosów (w brew pozorom mniej je niszczy niż prostowanie prostownicą) i wybieram się do stylisty. W przypadku prostowania takiego czy innego warto używać odżywek i dbać o włosy. I nie ma nic w tym gejowskiego (może jesteś z jakiejś głębokiej dziury) mamy XXI wiek jest inna moda i jeżeli facet dba o siebie w taki sposób to tylko plus. Ja np po prostu źle się czuję z kręconymi włosami... Pozdrawiam, Maciek

Chłopak prostujący włosy jest pedalski i mówi ci to zadbana dziewczyna. Mam wielu kolegów i żadnemu by nie przeszło przez myśl, żeby prostować włosy.

Gość hhgh
to jest normalne baby które uwazaja ze to gejowskie to głupie lezby nie słuchac ich

Gość zetnij klakiiiii
tez uwazam,ze to gejowskie;/ lepiej zetnij wlosy i bedzie o wiele lepiej wygladal! mowie Ci!

Ojej jeśli Ci przeszkadzają kędziory, to zetnij na krótko :-) W samym prostowaniu też zresztą nie widzę nic dziwnego. Niby czemu ma to być niemęskie? To tak jakby używanie lakieru, żeli, gumy itd. do układania fryzur też było niemęskie. Jak masz takie dylematy to po prostu zetnij :-)

Gość po to to jest
ja tez zawsze sie wstrzymywałem od prostowania bo wydawało mi sie to babskie, ale stwierdziłem ze po to to jest i skoro lepiej wyglądam w prostych to je prostuje. nie interesuje mnie zdanie ludzi którzy o siebie nie dbają, sądze ze skoro mozna w łatwy sposób udoskonalić fryz i wyglądać o wiele lepiej to jak najbardziej.