Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaa17

Nieklasyfikowanie POmocy

Polecane posty

Gość malenkaa17

Mam taki problem mianowicie pewna nauczycielka wystawiła mi NKL na długo przed swiętami.. nie wiedziałam o tym bo mnie nie poinformowała według niej nie mam ocen i opuscilam ponad 50 % mogę się z tym zgodzić lecz chodzi o to że ile razy chciałam się poprawiać z zaległości to słyszałam"kartkówek sie nie poprawia bede cie pytac na następnej lekcji z bieżacego materiału" i tak chodziłam i czekałam i nigdy mnie nie pytała nawet jak sie wyrywałam do odpowiedzi.. teraz wiem ze bede pisać egzamin komisyjny bynajmniej przeczytałam ze nieklasyfikowanie właśnie tym się kończy.. tyle tylko że juz sama nie wiem jak to jest czy to nieklasyfikowanie na połrocze będzie mi sie liczyć na koniec roku bo czytałam na jakimś forum ze jeżeli ma sie na półrocze nkl to na koniec roku też... Prosze napiszcie mi coś bo zaraz zwariuje... Czym mi to grozi.. Jakie sa konsekwencje w drugim końcowym półroczu...

najlepiej zapytaj wychowawcy... moim zdaniem nkl na półrocze, jeśli zdasz co masz zdac, nie ma związku z tym co na koniec... tzn. nie możesz byc nieklasyfikowana drugi raz bez powodu

Gość malenkaa17
a mogę cos jeszcze zrobić żeby uniknąć tego nkl? np. moi rodzice mogą poprosić dyrektora by pozwoliła mi zaliczyć zaległości przed upływem półrocza (mam jeszcze 2 tygodnie do wystawienia ocen)