Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annuszja Gangrena

Kafeteryjny Klub Plotkarek

Polecane posty

Gość Kafeteryjna plotkara
Dlaczego niezdrowo, Tamari? Ciągnij wątek. Tak ciekawie się zapowiada...

ltak sie sklada ze jestem dosyc wyszczekana w kontaktach z facetami i zdarza mi sie ostro im jechac w z lozku jestem grzeczna i ulegla i wole byc zdominowana niektorych to dziwi, chyba mysla ze latam sama z pejczem:P

No bo ja od 1.01.09 myśle o stałym związku.I tak drogą dedukcji doszłam do wniosku ze dla starszego faceta będe młodą laską,a dla młodszego starą raszplą ewentualnie tylko do łóżka. no i sie rozglądam ,ale spotykam młodszych......:O

Gość ovca 53
ciagnij Tamari :D ale ja musze Was na chwile opuscic, bo musze poprowadzic zebranie sluzbowe w sprawie szalejacego kryzysu....

Gość szalejacy kryzys
starszych juz nie ma starsi o 10lat szukaja 20latek

Gość ovca 53
postaram sie skupic :) dobra, baby lece.

nic ciagnac nie bede:P oo, fajnie ale slyszalam ze kryzys najmniej dotknie klase srednia czyli moja:P wiec jakos sie nie przejmuje

Gość ovca 53
starsi od kogo? :)

Gość szalejacy kryzys
Tamarii potem bedzie jeszcze gorzej.

Gość Kafeteryjna plotkara
też bym dała się ostro zerżnąć młodszemu, najchętniej analnie... mmmm ale sie rozmarzyłam... :)

nie no z kryzysami gosp jest tak ze sa co jakis staly okres czasu a pozniej sie wszystko normuje za 4-5 lat bedzie ok:)

Gość szalejacy kryzys
"starsi od kogo?" "I tak drogą dedukcji doszłam do wniosku ze dla starszego faceta będe młodą laską,a dla młodszego starą raszplą ewentualnie tylko do łóżka".

Gość szalejacy kryzys
jak za 3 ma być koneic swiata - Tamari

Ode mnie starszych/mam31/ ----przecież nie mogę rozglądać sie za 25 latkami:O

a mi by nie przeszkadzaL ten koniec swiata nie naleze do fanek dzisiiejszej rzeczewistosci

Gość szalejacy kryzys
do niej podobna - koniec swiata ma byc po Euro na tak *Sami* 41 letni facet szuka 20taletek 25latek pewnie wolalaby starsza, ale za 20 lat bedzie chcial mlodsza.

szalejacy kryzys--W sumie jak 20 lat wytrzymałby ze mną taki 25 latek to czemu ja sie wzbraniam przed takimi facetami?

Gość Kafeteryjna_plotkara
Właśnie, Tamari, ale o czym mamy pisać, skoro tak brutalnie przerwałaś tak dobrze zapowiadający się watek... Spieszę donieść, że ktoś mi buchnął nicka. :-)

Gość szalejacy kryzys
to się bierz

Gość szalejacy kryzys
masz problem, zeby zaakceptowac zwiazak z duzo mlodszym facet, bisz się reakcji otoczenia. Wydaje Ci się że płdszy facet to takie dziecko pod wzgl. wieku dla Ciebie,

Szalejący kryzys...no w sumie tak.ale mam dziecko,trudno mi uwierzyć ze młodszy facet woli mnie od gorrrącej nastki. Dochodzi też kwestia odpowiedzialności ...otoczenie także. No i ostatnia rzecz przejechałam sie na młodszym od siebie ,wiec mam lekki uraz od prawie roku. Ech...

sami przeciez 2-4 lata roznicy to jakis pikus Ty mlodziutka sama jestes jeszcze takie dylematy czy brac sie za mlodszego to moga miec 40-latki ktore podrywa facet po 20 ale nie Ty

Gość szalejacy kryzys
czasem 20latek jest bardziej odpowiedzialny niz 30latek nie ulega wątpliwości, ze malo jest facetow ktorzy sie chca wychowwac nie swoje dzieci. Ci faceci są narazeni nie czesto na atak dzieci, bo dzieci raczej nie akceptuja partnerow rodziców

Tamari znasz mnie przecież już troche lepiej niż pozostali:P Musze sobie znależć jakieś ''ale'' Ale postanowienie stałości zanotowałam w planach do zrealizowania na 2009(pnkt 30)wiec krok do przodu zrobiłam:classic_cool:

noo samio good idea tez sobie musze rozpisac plany na 2009, troche sie tego znajdzie